Ege Postası
Geri

Büyüyüp ‘sultan’ olacaklar

Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği tarafından düzenlenen voleybol kurslarındaki kız sporcuların sayısı, erkekleri ikiye katladı. Bu farkın nedeni, ‘Filenin Sultanları’nın başarısı...
Büyüyüp ‘sultan’ olacaklar
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Kasım 2012 Cuma 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği’nde 2009 yılında başlayan planlı ve programlı çalışmalar kursiyer sayısında büyük artış yaratırken, bireysel ve takım sporlarında da başarı çıtası yükseldi. Ülke çapında ve bazı spor dallarında uluslararası alanda elde edilen başarıların da etkisiyle spor kurslarına katılan çocuk ve gençlerin sayısı 500’e ulaştı.

 Başarıdan başarıya koşuyorlar

 Üniversitelerin spor akademilerinden seçilen genç ve dinamik antrenörler, basketboldan voleybola, taekwondadan atletizme kadar birçok branşta takımlarını ya da sporcularını her platformda iddialı duruma getirdi. Kulüpte halen atletizm, basketbol, güreş, taekwondo, tenis, hareket eğitimi, plates, aerobik, kickboks, voleybol ve taibo kursları veriliyor.

 

‘A Milli takım yüreklendiriyor’

 

Diğer spor branşlara göre, voleybol kursunda kızların sayısının erkeklere karşı gösterdiği ezici üstünlük göze çarpıyor. Yaklaşık 130 kişinin devam ettiği kursta 8-10, 10-12 ve 16-18 yaş gruplarında çalışma yaptıklarını söyleyen antrenör İbrahim Denizmen, ‘Filenin Sultanları’ adı verilen A Milli Voleybol Takımı’nın kazandığı zaferlerin kızları yüreklendirdiğini söyledi.

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası