Ege Postası
Geri

Buzlu yollar kazalara neden oldu

İstanbul’da özellikle dün etkili olan kar yağışı bugün de devam ediyor. Lapa lapa yağan kar zaman zaman şiddetini artırarak etkisini gösteriyor. Sabah saatlerinde ise buzlanmanın olduğu yerlerde çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi....
Buzlu yollar kazalara neden oldu
Haberler / Güncel
12 Aralık 2013 Perşembe 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İstanbul’da özellikle dün etkili olan kar yağışı bugün de devam ediyor. Lapa lapa yağan kar zaman zaman şiddetini artırarak etkisini gösteriyor. Sabah saatlerinde ise buzlanmanın olduğu yerlerde çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bazı araçlar da yolda kaldı.

İstanbul’u beyaza bürüyen kar yağışı gece ve sabah saatlerinde de sürdü. Kar yağışı zaman zaman şiddetini artırarak devam ediyor. Dün doluya benzer şekilde yağan kar, bugün ise daha çok lapa lapa yağıyor. Karın öğleden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

İşe gitmek için sabah saatlerinde araçlarıyla yola çıkan vatandaşlar, buzlanmanın olduğu yollarda zor anlar yaşadı. Buzlanmaya sürücülerin dikkatsizliği de eklenince çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. Bazı araçlar ise yolda kaldı. Belediye ekipleri de yolları açık tutmak için tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Ekiplerin çalışmaları sabah saatlerinde bazı bölgelerde yetersiz kaldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası