Ege Postası
Geri

CHP Bayraklı'ya ağır konuk

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Doğan, CHP Bayraklı İlçe Gençlik Kolu Başkanlığı'nı ziyaret etti.
CHP Bayraklı'ya ağır konuk
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Aralık 2012 Cuma 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Başkanı Emre Doğan Chp Bayraklı Gençlik ilçe örgütünü ziyaret etti.Chp gençlik kolları Başkanı Emre Doğan’ın yaptığı ziyarete Chp Bayraklı ilçe Başkanı Levent Ölçer,Chp Bayraklı Gençlik kolları Başkanı Serkan Arda ve çok sayıda Chp Bayraklı Gençlik kolları üyeleri ve çok sayıda genç katıldı.

Bayraklı Cumhuriyetin kalesi olacak

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Gençlik kolları Başkanı Serkan Arda Bayraklı ilçe örgütünün şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalar hakkında sunum yaptı.Başkan Serkan Arda Bayraklı Chp ilçe örgütünün her geçen gün daha güçlendiğini,gençlik kolları olarak siyasette aktif rol oynadıklarını ve de Bayraklı’nın Cumhuriyetin kalesi olduğunu belirtti.Başkan Arda Bayraklının 3.5 yıllık bir ilçe olduğunu Bayraklı ilçesinde iktidar olduklarını ve yapılan çalışmalarla chp iktidarının uzun yıllar devam edeceğini söyledi

Chp Bayraklı’da ki heyecan devam etmeli

Chp Genel Başkanı Emre Doğan, Parti binasında yaptığı konuşmada '’Chp Bayraklının güç birliği yapmış olduğunu ve bu doğrultuda başarıl bir çalışma dönemi geçirdiğini kaydetti.İlçe çalışmalarının gençlik kolları çalışmalarını el ele gönül gönülle geçtiğini dile getiren doğan İzmir’de tüm ilçeler dahil 30 ilçede Chp iktidarı olacak.Akp İzmir’i hiçbir zaman alamayacağını iddia etti.İzmir’in Türkiye ‘de vizyon olmasını dile getiren Doğan İzmir’de ki iktidarımız tüm Türkiye yansımalı’’ diye konuştu.

Gençlik Kollarının Tüm üniversitelerle bağ kurmasın gerektiğini dile getiren Emre Doğan: ‘Biz Türkiye'nin her yerinde üniversite öğrencileri ile birlikte olmaya devam ediyoruz. Onların sorunlarını dinliyoruz. Dünde böyle bir ortam yakaladık farklı düşüncelerden arkadaşlarla hep beraber fikirlerimizi beyan ederek, seviyeli bir tartışma ortamı yakaladık. Türkiye'nin böyle bir ortama ihtiyacı olduğuna ben inanıyorum' dedi. 

Türkiye'nin her yerinde CHP Gençlik Kolları daha iyi çalışıyor' 

Türkiye'nin her yerinde CHP Gençlik Kolları daha iyi çalışıyor. Bu çalışmaların verimli olması genel anlamda muhalefet partisi olmamızdan da kaynaklanıyor. İktidar partisi sermaye gücünü kullanır, bizim gençlik kollarımız halkın içinden halkın sorunları için onlara yaklaşımda bulunur. Üniversitede gençlik kollarımız çok güzel bir bağ kurmuş. Gençler açısından üniversite ile bağ kurulması önemlidir. Bu beni çok memnun etti' dedi. 

Siyasette Gençler olmalı

Herkesin CHP'de siyaset yapmasına gerek yok gençler siyaset yapsın, Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Siyasette her genç siyasetçinin bir hedefi olmalıdır. Sadece koltuğa dayamak yanlış. Ben koltuk için yapmıyorum demekte yanlış. Her şey seçilebilmiş olmak değil belki biz siyaset yapabiliyoruz ama başka arkadaşlarımız tutuklular veya başka yerdeler. Bizde bu hedefimize inşallah ulaşırız.'dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası