Ege Postası
Geri

CHP Bayraklı’da flaş istifa

CHP Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Suna Karabağ ve İlçe Kadın Kolları Sekreteri Hülya Metinman Kaya da istifa etti.
CHP Bayraklı’da flaş istifa
Haberler / Yerel Politika
29 Ağustos 2022 Pazartesi 15:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de sık sık yaşanan istifalar ve tartışmalarla gündeme gelen Bayraklı, bir kez daha flaş bir istifa kararıyla gündeme geldi.

2020 yılında yapılan kongrede CHP Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanı seçilen Suna Karabağ, görevinden istifa etti. Karabağ ile birlikte İlçe Kadın Kolları Sekreteri Hülya Metinman Kaya da istifa etti.

Karabağ ve Kaya’nın il başkanlığına istifa dilekçelerini sundukları ve istafaların kabul edildiği öğrenildi.

Karabağ ve Kaya, istifalarına ilişkin yazılı bir açıklama yaparken açıklamada şu ifadelere yer verildi;  

“Çok kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi Ailem.

Siyasi ahlakımız, parti bilincimiz, kendimize ve insan onuruna saygı anlayışımız, aldığımız görev bilinciyle 2020 Şubat ayından bu yana sürdürmekte olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’ndan ve İlçe Kadın Kolları Sekreterliği’nden üzülerek istifa ediyoruz.

Partimizin iktidar yolunda bir neferi olarak inandığımız doğrulara ters düşmeden, kimseye boyun eğmeden, bugün geçerli olan durumun olumsuzluklarına kapılmadan, söylemler ve eylemlerin tutarlılığı ile iktidar yolunda elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz.

Şunu herkes bilmelidir ki;

Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi’nden büyük değildir. Cumhuriyet Halk Partisi kişisel kariyer planları yapanları değil, toplum için politika üretenlerin partisidir.”

Öte yandan; Karabağ yerine ilçe kadın kolları başkanlığı görevine getirilecek ismin ilerleyen günlerde belli olacağı ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası