Ege Postası
Geri

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Sönmez, Kılıçdaroğlu’na şiir kitabını takdim etti

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Siyaset ve Kamu Yönetimi Uzmanı Zekiye Seda Sönmez ‘Yüreğimin Gelincik Tarlası’ adını verdiği şiir kitabını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na makamında takdim etti.
CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Sönmez, Kılıçdaroğlu’na şiir kitabını takdim etti
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Kasım 2013 Çarşamba 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Kitabında Dünyaca ünlü gelincik tablosu ressamı Hikmet Çetinkaya’nın resimlerinin olduğunu vurgulayan Sönmez ‘ Hikmet Hoca ile bugüne kadar Türkiye’nin çeşitli illerinde bir çok üniversite ve kurumlarda bir araya gelerek imza günleri düzenlediklerini belirtti. ‘Yüreğimin Gelincik Tarlası’ yükseldikçe alçalmasını bilecek nitelikte mütevazi bir kitaptır. Ve benim kişisel birikimimden ziyade kişiliğimi yansıtmaktadır. Alçak tarlaların mahsulünün bol olduğunu bilerek yola koyulur’’ dedi.
Sönmez’i ilgi ile dinleyen Kemal Kılıçdaroğlu böyle bir çalışmanın varlığından mutluluk duyduğunu belirtirken adaylık yolunda da Sönmez’e başarılar diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası