Ege Postası
Geri

CHP Çiğli'de konserli uyuşturucu mücadelesi

17 Eylül Çarşamba akşamı Güzeltepe mahallesinde CHP İzmir Uyuşturucu -Bonzai ile Mücadele Grubu ve CHP Çiğli İlçe Başkanlığı “Hasan Ferit Gedik’i anısına bilgilendirme toplantısı, konser ve halk forumu düzenledi.
CHP Çiğli'de konserli uyuşturucu mücadelesi
Haberler / Genel
18 Eylül 2014 Perşembe 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ülkümen Rodoplu, CHP Çiğli İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü ve İlçe Yönetim kurulu, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün utku ve yönetim kurulu ile CHP Çiğli İlçe Kadın Kolu Başkanı Refika Canarslan Ural’ın katıldığı toplantıya halkın yoğun ilgisi dikkat çekti. “Grup Yel değirmeni”nin  seslendirdiği türküler eşliğinde başlayan etkinlikte uyuşturucunun zararları ile ilgili tıbbi konularda CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Dr. Ülkümen Rodoplu ve Hukuki konularda Av. Nilay Kökkılınç birer sunum yaptığı etkinlikte vatandaşlarda söz alarak uyuşturucunun zararları ve mücadele de yapılması gerekenler ile ilgili görüşlerini paylaştılar.
 


Etkinlikte yaptığı konuşmada “Halkın gençliğine ve geleceğine sahip çıkması gerektiğini”nin altını çizen CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü "Uyuşturucuyla mücadele etmek demek emperyalizmle mücadele etmek demektir çünkü dünya çapında üretimini, dağıtımını onlar organize ediyor... Uyuşturucuyla mücadele etmek demek egemenlerle mücadele etmek demektir çünkü halkı ve gençliği uyutmak için ülke çapında kontrolünü onlar yapıyorlar... Emperyalizme karşıysak, halktan, emekten yana tarafsak kısacası CHP'li isek uyuşturan ve uyutan herşeyle mücadele etmek, halkı bilinçlendirmek ve örgütlemek bizim asli görevimizdir!" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası