Ege Postası
Geri

CHP Çiğli seçime hazır

Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken olağanüstü kongre ile yönetime seçilen CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Aslan ve CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Barış Erel Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlıklarını değerlendirmek için İlçe başkanlığında bir araya geldiler.
CHP Çiğli seçime hazır
Haberler / Yerel Politika
1 Ağustos 2014 Cuma 13:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Çiğli’de izlenecek stratejinin konuşulduğu toplantıda; pazaryerlerinin gezilmesi, esnaf ve kahve ziyaretleri yapılıp, gençlik ve kadın kolları ile afiş ve bildiri dağıtılması, reklam amaçlı duvar afişleri,  ses sistemli araç tahsisi konuları takvimlendirilerek karara bağlandı. Toplantıda yaptığı konuşmada seçimde görevli olacak sandık görevlileri, müşahitler, okul sorumlularının hazır olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Selim Utku Gümrükçü “Ramazan boyunca 12 mahallemizi gezdik,  50 den fazla kahvede toplantı yaptık. 20 binin üzerinde el ilanı dağıttık. 5 mahallemizde üyelerimiz ile toplantı yaparak seçim sürecini değerlendirdik” dedi. Gümrükçü toplantıda Belediye Başkanı Hasan Arslan’a partiye katkılarından dolayı teşekkür etti.  Çiğli’ye tam not veren CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Barış Erel ise bugüne kadar yapılan çalışmalarından dolayı Gümrükçü’ye, yönetimine ve  Belediye Başkanı Hasan Arslan’a teşekkür etti.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası