Ege Postası
Geri

CHP Dikili'de gergin danışma kurulu

CHP Dikili İlçe Danışma Kurulu toplantısı gergin geçti. Toplantı sonrası Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve meclis üyesi Adil Kırgöz tartıştı. CHP İzmir'de meclis üyesinden belediye başkanına:
CHP Dikili'de gergin danışma kurulu
Haberler / Yerel Politika
24 Eylül 2016 Cumartesi 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir'de ilçelerde danışma kurulları devam ediyor.

Dikili'de gerçekleşen ilçe danışma kurulu toplantısı gergin geçti. Danışma kurulunda partililerin hedefinde olan Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un toplantı sonunda gündeme getirdiği iddia sonrası meclis üyesi Adil Kırgöz'le tartıştığı öğrenildi.

Uzun süredir ilçe örgütüyle uyum problemi yaşayan ve hakkında Genel Merkez'e sorunlarla ilgili rapor da sunulan Mustafa Tosun, belediye kültür merkezinde gerçekleşen danışma kuruluna katıldı. Toplantıda İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, PM Üyesi Mustafa Moroğlu, YDK Üyesi Mahir Polat, genel seçimlerde milletvekili adayı olan Ülkümen Rodoplu gibi isimlerde yer aldı.

GERGİN TOPLANTI

Basına kapalı gerçekleşen toplantıda bazı partililerin Tosun'u vatandaşla alanda bir araya gelmemekle suçladığı belirtildi. Tosun'un da eleştirilere tepki gösterdiği öğrenildi.

Toplantı esnasında gerilen ortam, toplantı salonu dışında sert tartışmaya dönüştü.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA ŞİKAYET ETMİŞLER

Ege Postası'nın edindiği bilgiye göre Başkan Tosun, toplantı sonunda dışarıda parti yöneticilerinin de yer aldığı ortamda bir avukatın bazı belediye meclis üyelerinin dolduruşu ve yanlış yönlendirmeleri sonucu kendisini İçişleri Bakanlığı'na şikayet ettiğini iddia etti.

ŞEREFSİZLİK!

Tosun'un iddiası ortamda buz gibi hava estirdi. Orada bulunan Tosun'a muhalif meclis üyelerinden Adil Kırgöz, Tosun'a sert tepki gösterdi. Kırgöz'ün ayağa kalkarak, " Sen böyle konuşamazsın. Kimi kastediyorsun. İsim ver. İsim vermeden konuşmak böyle bir iddiada bulunmak şerefsizliktir" dediği öğrenildi.

 Tosun'un Kırgöz'e karşılık vermesi sonrası büyüyen tartışma sonrası ikiliyi  araya giren partililer yatıştırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası