EGEPOSTASI- CHP Gaziemir İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy, yazılı açıklamayla yeni dönem çalışmalarına ilişkin yol haritasını kamuoyuyla paylaştı ve yeni ilçe yönetim kurulunu açıkladı.
İlçe binasında gerçekleştirilen fiziki bakım ve düzenleme çalışmalarının tamamlandığını belirten Demirsoy, yeni yönetim, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte kısa süre içerisinde saha çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.
“CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmanın sorumluluğunu taşıdıklarını vurgulayan Demirsoy, “Bu büyük emaneti gelecek kuşaklara aktarmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Demirsoy, 2009 yılında Gaziemir’de elde edilen başarıya da atıfta bulunarak, “2009’da yaşadığımız başarı, birlik ve heyecanı; aynı samimiyet, kararlılık ve inançla yeniden yaşatmayı hedefliyoruz” dedi.
“16 MAHALLEYİ ADIM ADIM GEZECEĞİZ”
Gaziemir halkının CHP’ye yüklediği sorumluluğun farkında olduklarının altını çizen Demirsoy, yönetim anlayışlarının şeffaflık, hesap verebilirlik ve ulaşılabilirlik üzerine kurulacağını kaydetti.
Demirsoy, “Gaziemir’in 16 mahallesini ve her sokağını adım adım gezecek, hemşehrilerimizi dinleyecek ve kimsesizlerin kimsesi olma anlayışıyla çalışacağız” ifadelerini kullandı.
Toplumun hiçbir kesimini ayrıştırmadan hareket edeceklerini dile getiren Demirsoy, “Herkesin doğum yeri, kültürü ve inancı kendi şerefidir. Hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden; farklılıklarımızı zenginliğimiz kabul ederek herkesi kucaklayacağız ve sahipleneceğiz” açıklamasında bulundu.
“KOLTUKTAN GÜÇ ALAN DEĞİL, KOLTUĞA GÜÇ VEREN”
Yeni ilçe yönetiminin farklı kesimlerle güçlü bir iletişim kuracağını belirten Demirsoy, yönetim kurulunun bilgi, deneyim ve ekip ruhuyla çalışacağını söyledi.
Kadın ve Gençlik Kolları ile ortak çalışma kültürü oluşturacaklarını ifade eden Demirsoy, şu mesajı verdi:
“Bizim için makam bir ayrıcalık değil, sorumluluktur. Koltuktan güç alan değil, koltuğa güç veren bir anlayışı esas alacağız. Kapımız herkese açık, telefonlarımız 24 saat ulaşılabilir olacak. Her zaman şeffaf, hesap verebilir ve ulaşılabilir bir yönetim anlayışını esas alacağız.”
“SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ”
Partililere ve Gaziemirlilere birlik çağrısında bulunan Demirsoy, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
“Çayımız demli, kahvemiz hazır. Muhabbetimiz, dayanışmamız ve ortak emeğimiz daim olsun. Şimdi yeniden bir araya gelme, omuz omuza çalışma ve hep birlikte yol alma zamanı. Birlikte daha çok dinleyecek, daha çok çalışacak ve daha çok üreteceğiz. Sen yoksan bir eksiğiz.”