Ege Postası
Geri

CHP İl Başkan Yardımcısı'ndan İnce'ye 'üslup' tepkisi

CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül, anket firmalarını “Seçimden sonra o anketleri rulo yapıp göndereceğim” sözleriyle hedef alan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Ergül, “Ülkeye bir tane üslubu bozuk yetiyor. Kopyasına gerek yok” dedi.
CHP İl Başkan Yardımcısı'ndan İnce'ye 'üslup' tepkisi
Haberler / Yerel Politika
24 Mart 2022 Perşembe 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir programı kapsamında Balçova’da gençlerle bir araya geldiği toplantıda anket firmaları hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

İnce, “Anketlerde göstermiyorlar bizi. Size sorayım. Memleket Partisi sizce Gültekin Bey'in Demokrat Partisi'nden düşük oy alır mı? DEVA'dan daha düşük oy alır mı? Ben inanmıyorum daha düşük oy alacağını. Ancak anketlerde bizi göstermiyorlar. Seçimden sonra o anketleri rulo yapacağım ve lastikleyip göndereceğim onlara " ifadelerini kullanmıştı.

İnce’nin bu sözleri CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Yasin Ergül’ün büyük tepkisini çekti. Ergül sosyal medyadan yaptığı paylaşımda “Ülkeye bir tane üslubu bozuk yetiyor. Kopyasına gerek yok” sözleriyle İnce’yi eleştirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası