Ege Postası
Geri

CHP İl Başkanı Güven Ankara'ya gidiyor

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, yarın(Çarşamba) Ankara'da olacak. Güven, haftasonu İzmir'e gelecek olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile partinin MYK toplantısı sonrası görüşecek. Buluşma bilgilendirme ve davet özelliği taşıyacak. Genel Merkez'de iki amaçlı buluşma
CHP İl Başkanı Güven Ankara'ya gidiyor
Haberler / Yerel Politika
4 Ekim 2016 Salı 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI – CHP İzmir'de gözler Cumartesi gününe çevrildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'e gelecek ve ağırlıklı olarak 2. Bölge'de ( Balçova, Bornova, Karşıyaka, Çiğli ve Bergama) belediyelerin açılış ve temel atma törenlerinde kurdele kesecek.

İl Başkanı Asuman Ali Güven, hem yoğun programın detaylarını görüşmek hem de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ay sonu yeniden İzmir'e davet etmek adına yarın (Çarşamba) Ankara'ya gidecek.

Güven, partinin MYK toplantısı sonrası Kılıçdaroğlu'yla bir araya gelecek. Güven, programın detayları hakkında Lider'e bilgi verecek. Güven'in gidiş amaçlarından bir tanesi de Kılıçdaroğlu'nu ay sonunda yeniden İzmir'e davet etmek.

Belediye başkanları, Kılıçdaroğlu'nu ilçelerinde ağırlayarak gövde gösterisi yapmak adına il başkanlığına müracaaatta bulunmuştu. İl başkanlığı, cumartesi günkü programda mesaiyi 2. Bölge ağırlıklı tutarken, il başkanı Güven, ay sonunda belediyelerin açılışlarının olduğu 1. Bölge'ye özel bir program için  başkanların yoğun talebini Kılıçdaroğlu'na davet niteliğinde iletecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası