Ege Postası
Geri

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na saldırıyla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde havaya ateş açılması ile ilgili “Hiç kimse merak etmesin. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Emin olun 15 Mayıs’ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz… Bu olmayacak, bir daha Türkiye’de” dedi.
CHP İstanbul İl Başkanlığı'na saldırıyla ilgili Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama
Haberler / Politika
6 Nisan 2023 Perşembe 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Aksakal, görüşmenin ardından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul İl Başkanlığı önünde havaya ateş açılması ile ilgili soru üzerine şunları söyledi:

“Hiç kimse merak etmesin. Kimse karamsarlığa kapılmasın. Emin olun 15 Mayıs’ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz. Bu tür olaylar olmayacak. Olayları yaratanlar da süratle yakalanıp, yargılanacaklar. Kimse üzülmesin. Biz üzülmüyoruz ama tabii böyle bir olayın olmaması bizim en büyük arzularımızdan bir tanesi. Bu olmayacak bir daha Türkiye’de.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası