Ege Postası
Geri

CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den Çavuşoğlu'na 'bayrak' tepkisi: Cesaret edemediniz mi?

Özbekistan'da Suudi mevkidaşı Faisal bin Ferhan'la bir araya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun görüşmesinde Türk bayrağı detayı dikkat çekti. Dün yapılan görüşmede salonda yalnızca büyük Suudi Arabistan bayrağı olduğu, küçük bir Türk bayrağının sehpaya yerleştirildiği görüldü. Bakan Çavuşoğlu'na, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de tepki gösterirken, “Odada Suudi bayrağıyla eşit boyutlarda Türk Bayrağı olmayacaksa görüşme başlamadan bitmiştir.” demeye cesaret edemediniz mi" diye sordu
CHP İzmir İl Başkanı Yücel'den Çavuşoğlu'na 'bayrak' tepkisi: Cesaret edemediniz mi?
Haberler / Politika
17 Temmuz 2021 Cumartesi 15:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen ‘Orta ve Güney Asya: Bölgesel Bağlantısallık, Sınamalar ve Fırsatlar’ adlı konferans kapsamında dün ve önceki gün bir dizi önemli temasta bulundu.

Çavuşoğlu’nun ikili görüşmeleri arasında Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Ferhan’la gerçekleştirdiği buluşmada bayrak detayı öne çıktı.

İki bakanın bir araya geldiği salonda yalnızca büyük Suudi Arabistan bayrağının olduğu, Türk bayrağının ise daha küçük boyutta sadece bir sehpada olması tepki çekti.

Bakan Çavuşoğlu'na CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de tepki gösterirken, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı;

“Odada Suudi bayrağıyla eşit boyutlarda Türk Bayrağı olmayacaksa görüşme başlamadan bitmiştir.” demeye cesaret edemediniz mi @mevlutcavusoglu? Rengini şehitlerimizin kanından almış ay yıldızlı bayrağımıza hak ettiği değeri göstermeyen biri Türkiye Cumhuriyetini temsil edemez."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası