Ege Postası
Geri

CHP İzmir İl Binası'nda yeniliğe gidildi

CHP İzmir İl Başkanlığı, parti binasında bir ilki hayata geçirdi. İl sekreterliği için, il başkanının makam odasının yanında yeni bir oda oluşturuldu. Parti içi işleyişin daha sağlıklı ve hızlı yapılması için böyle bir yeniliğe gidildi. İl binasında yeniliğe gidildi
CHP İzmir İl Binası'nda yeniliğe gidildi
Haberler / Yerel Politika
3 Aralık 2016 Cumartesi 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Binası'nda yeniliğe gidildi.Parti binasında il sekreterliği için ayrı  bir oda oluşturuldu.
Daha önce saymanlık ve bilişim sorumlusuyla birlikte aynı odada yer alan il sekreterliği için, il başkanının makam odasının yanında yeni bir oda yapıldı.
Odada 30 ilçeye yönelik özel bölüm ayrıldı.  İlçe ilçe ayrı klasörler hazırlandı. İlçe sorumluları ilçelerle ilgili tüm rapor, bilgi ve dilekçeleri bu dosyalara il sekreteri aracılığıyla aktaracak. 

SAĞLIKLI VE HIZLI İŞLEYİŞ İÇİN
İl Sekreteri Birgül Değirmenci, yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçenin dosyasını ise ayrı tuttuklarını söyledi.CHP il binasında ilk olan uygulama için Değirmenci, " Bu bir ihtiyaçtı. Parti içi işleyişin daha sağlıklı ve hızlı yapılması için gerekliydi. Odada ilçelerimiz için ayrı klasörlerimiz var. Her türlü evrak bu klasörlerde tutulacak" dedi. 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası