Ege Postası
Geri

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel kadınlara seslendi

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel Şanlıurfa'dan kadınlara seslendi. Yücel; "Seni recm edecek kadar ileri gidebilecek bu karanlık zihniyete kadın için bu ülkenin kadınları ve kız çocukları için dur demelisin. İşte o yüzden vatanımız annelerimiz kız kardeşlerimiz ve kız çocuklarımız için 28 Mayıs’ta sandığa git ve kararını ver. Kadınları ikinci sınıf olarak gören bu gerici zihniyet daha da mı güçlensin yoksa Cumhurbaşkanı seçildiğinde İstanbul Sözleşmesi’ni derhal onaylayarak kamuda ve özel sektörde kadın istihdamını arttırarak aile destekleri sigortası gibi yeni başlangıçlar yoluyla kadının eşit ve özgür birey olmasını sağlayan ve sağlayacak olan Kemal Kılıçdaroğlu mu gelsin ? Karar ver…" dedi.
CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel kadınlara seslendi
Haberler / Yerel Politika
26 Mayıs 2023 Cuma 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ALİ ÇATALBAŞ- EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan Deniz Yücel, 28 Mayıs pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde Kılıçdaroğlu'na destek çağrısında bulundu.CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel kadınlara HÜDA PAR'ın meclise girmesi üzerinden özgürlüklerinin kısıtlanacağı mesajını verdi.

"KARAR VER"

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel; “Partimizin görevlendirmesi ile geldiğim Anadolunun kadim kentlerinden biri Peygamberler şehri Şanlıurfa’dan sesleniyorum.Her bir sandıkta Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye’nin her yerindeyiz. 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde tüm yurttaşlarımızı özellikle de kadınların dikkatini çekmek istiyorum.Kurtuluşumuzu omuzlayan Anadolunun fedakar ve kahraman kadınları bu seçimler senin seçimin. Senin oy kullanma hakkın başta olmak üzere yüz yılda kazandığın tüm temel hak ve özgürlüklerinde gözü olan gerici kafalar AKP listelerinden meclise girdi. Altı yaşındaki kız çocuklarını nikahlayanların suçlarını ört bas eden bakan bozuntularını işkence ile kadınları katleden ve namusu sokakta iddia eden ve bekar kadınları sahiplendireceğiz diyen hadsizler ne yazık ki artık Tayyip Erdoğan ve AKP sayesinde Türkiye Büyük Meclisi’nde. Seni recm edecek kadar ileri gidebilecek bu karanlık zihniyete kadın için bu ülkenin kadınları ve kız çocukları için dur demelisin. İşte o yüzden vatanımız annelerimiz kız kardeşlerimiz ve kız çocuklarımız için 28 Mayıs’ta sandığa git ve kararını ver. Kadınları ikinci sınıf olarak gören bu gerici zihniyet daha da mı güçlensin yoksa Cumhurbaşkanı seçildiğinde İstanbul Sözleşmesi’ni derhal onaylayarak kamuda ve özel sektörde kadın istihdamını arttırarak aile destekleri sigortası yeni başlangıçlar yoluyla kadının eşit ve özgür birey olmasını sağlayan ve sağlayacak olan Kemal Kılıçdaroğlu mu gelsin ? Karar ver…" dedi.          

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası