Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de Büyükşehir'e iki sürpriz aday

CHP'de aday adaylığı için son gün hareketliliği yaşandı. Büyükşehir için iki sürpriz isim daha yola çıktı. CHP PM eski Üyesi ve Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Nazik Işık dosyasını İl Başkanı Deniz Yücel'e teslim ederek aday adaylığını resmileştirdi. Öte yandan İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan da, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı doyasını İl Başkanı Deniz Yücel’e teslim etti. CHP'de son gün hareketliliği...
CHP İzmir'de Büyükşehir'e iki sürpriz aday
Haberler / Yerel Politika
26 Ekim 2018 Cuma 13:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de Genel Merkezin belirlediği başvuru takvimi bugün sona erdi. İzmir'de de başvuruların son gününde aday adayı hareketliliği yaşandı. 

Büyükşehir belediye başkan aday adaylığı için CHP PM eski Üyesi ve Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Nazik Işık, CHP İl Başkanı Deniz Yücel’e dosyasını teslim ederek aday adaylığını resmileştirdi. 

Işık, büyükşehir aday adaylığını sosyal medyadan, "Dosyamı verdim. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı oldum. İzmir’de zamanın ruhu “şehrin anası baba”dan “şehrin anası kadın”a geç ve akıllı kent için ortak akılla yürü diyor" sözleriyle duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 1 Ekim'de aday olmayacağını açıklamasının ardından Işık'ın başvurusuyla birlikte büyükşehir için resmi aday adayı sayısı 8 oldu. 

Şimdiye kadar Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Karşıyaka Belediye eski Başkanı Cevat Durak, Bergama Belediye eski Başkanı Sefa Taşkın, CHP İzmir eski milletvekilleri Musa Çam ve Canan Arıtman ile İl eski Başkanı Kemal Karataş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için dosyalarını teslim etmişti.

İZMİR BAROSU ESKİ BAŞKANI ÖZCAN DA BÜYÜKŞEHİR'E TALİP

İzmir Barosu eski Başkanı Aydın Özcan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçim yarışına katıldı. 24 Haziran genel seçimlerinde CHP’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden ancak aday gösterilmeyen Özcan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için dosya verdi.

İzmir Barosu eski başkanı Aydın Özcan, Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı dosyasını CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e teslim etti. İzmir’de bütün kitlelere rahatlıkla ulaştığını söyleyen Özcan, halkla çok güzel diyaloglar kurabileceğini öne sürerek, "Aday yapılmam durumunda İzmir’de en yüksek oyu alacağımı düşünüyorum. Partimiz için en önemlisi de İzmir halkı için çalışacağıma, hiçbir kesimi dışlamadan, herkesi kucaklayarak, herkesin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olacağımı, hizmetleri her ilçeye eşit bir şekilde ulaştıracağımı biliyorum. Kendime, İzmir halkına güveniyorum" dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası