Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de bilişim toplantısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger'in de katılımıyla Konak'taki Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde 'Bilişim' konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda konuşan Aksünger, İzmir ile İzmir'in etkileşimde olduğu kentlerin 16 Nisan'daki referandumun sonuçlarına önemli etkisinin olacağını söyledi.
CHP İzmir'de bilişim toplantısı
Haberler / Yerel Politika
24 Şubat 2017 Cuma 16:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkan Saylan Kültür Merkezi'ndeki toplantıya, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, İl Başkanı Asuman Ali Güven, parti yöneticileri, ilçelerden gelen partililer katıldı. Bilişimden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi, İzmir'in mahallelerinde 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde kullanılan oylarla ilgili çalışma yaptıklarını, bu çalışmaların merkezle ilçelerdeki parti yöneticilerine gönderileceğini, artık tüm partililerin sokağa çıkıp çalışma yapması gerektiğini savundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger, İzmir ile İzmir'in etkileşimde olduğu kentlerin, 16 Nisan'daki referandumun sonuçlarına önemli etkisinin olacağını söyledi.

Bazı iletişim sorunları olduğunu ve bunun çözüleceğini kaydeden Aksünger, CHP'nin 7 Haziran ile 1 Kasım seçimlerinde, partililerin çalışmaları sayesinde sandık başında rahat bir seçim yürüttüğüne dikkat çekti. Basına kapalı devam eden toplantıda, bilgilerin kullanımı, sosyal medyada bilgi paylaşımı ve referandum propagandası gibi bir çok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası