Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de birlik günü

CHP İzmir İl Örgütü iktidar yolunda birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine buluşuyor. İl Başkanı Deniz Yücel, belediye başkan ve meclis üyesi aday adaylarının buluşacağı yemeğe Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katılacak. Salıcı'nın ardından Torun da katılıyor
CHP İzmir'de birlik günü
Haberler / Yerel Politika
17 Kasım 2018 Cumartesi 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Örgütü, bu akşam saat 19.30’da Fuar 2 No’lu Hol’de iktidar yolunda birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinde buluşuyor.
Aday adaylarının tamamıyla ilk kez bir araya gelinirken, bu önemli organizasyona CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da katılacak ve aday adaylarına seslenecek.

Öte yandan gelip gelmeyeceği merak konusu olan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da akşamki yemeğe katılacak. İl Başkanı Deniz Yücel ile görüşen Torun’un birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine katılacağını bizzat İl Başkanı Yücel’e ilettiği öğrenildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası