Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de il kongre öncesi sürpriz zirve!

CHP İzmir’de il kongresi öncesi birbiri ardında önemli toplantılar gerçekleştiriliyor. 28 Ocak Salı günü (yarın) İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe başkanlarıyla buluşuyor. Soyer, Yücel ve ilçe başkanları bir araya geliyor...
CHP İzmir'de il kongre öncesi sürpriz zirve!
Haberler / Yerel Politika
27 Ocak 2020 Pazartesi 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Örgütü'nde gözler 8 Şubat’ta Celal Atik Spor Salonu'nda yapılacak il kongresine çevrildi.

Kongrede aday olmasına kesin gözüyle bakılan ve Kılıçdaroğlu'nun devam etmek istediği CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ilçe turuna çıkarken, hafta sonu İzmir il Örgütü ile buluşan Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, il kongresiyle ilgili ‘uzlaşı’ mesajı vermişti.

CHP İzmir İl Örgütü’nde kongre öncesi önemli bir buluşma daha gerçekleştirilecek. 28 Ocak Salı günü (yarın) saat 18.00'de İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe başkanlarıyla il binasında bir araya gelecek. 

Öte yandan toplantı talebinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den geldiği öğrenilirken, il örgütünde toplantıda neler konuşulacağı merak konusu oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası