Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de ilçe başkanlıklarına talimat... Acil toplatın!

CHP İzmir İl Başkanlığı, 31 Mart 2019’daki yerel seçimler öncesi bir dizi önlem kararı alarak ilçe başkanlıklarına gönderdi. Gönderilen yazıda, aday adaylarının propaganda çalışmaları nedeniyle bastırdıkları broşürler, astıkları afiş ve pankartlar ile kullandıkları bannerların seçmen nezdinde kafa karışıklığına yol açtığı gerekçesiyle acil toplatılması istendi. CHP İzmir'de ilçe başkanlıklarına talimat;
CHP İzmir'de ilçe başkanlıklarına talimat... Acil toplatın!
Haberler / Yerel Politika
23 Kasım 2018 Cuma 17:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığınca ilçe başkanlıklarına yazı gönderilerek seçmende kafa karışıklığına neden olan aday adaylarının afiş, broşür, pankart gibi propaganda çalışmalarının toplatılması istendi.  

CHP İzmir İl sekreteri Hacer Taş Gültepe imzalı gönderilen yazıda, “Aday adaylarımızın propaganda çalışmaları sebebiyle bastırdıkları broşürler, astıkları afiş, pankart ve kullandıkları bannerların seçmen nezdinde hoş karşılanmadığı, aday adaylığı sürecinin vatandaşlar tarafından pek bilinmediği için kafa karışıklığına yol açtığı görülmektedir.

Yerel seçimler öncesinde seçmen nezdinde olumsuz bir algı yaratılmaması için ilçe başkanlığınız tarafından aday adaylarımızla yapılacak bire bir görüşmelerle aday adaylarının kendi tanıtımları için halka açık alanlarda afiş, pankart, banner ve benzeri çalışmalar yapmamaları, bu çalışmaları yapmış olanların acilen bu çalışmaları toplatmaları gerektiğinin anlatılması gerekmektedir. İlçe başkanlığınızın uyarılarına rağmen bu çalışmalara devam eden veya bu türden daha önceden yapılan çalışmalarını 25 Kasım 2018 Pazar gününe kadar toplatmayan aday adaylarının il başkanlığımız a bildirmesi hususlarının gereğini önemle rica ederim.” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası