Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de önseçim öncesi Kılıçdaroğlu alarmı: Gündem 57

CHP İzmir’de pazar günü yapılacak olan önseçim öncesi ikinci bölgeden 57 numarayla sandıktan çıkmak için yarışacak olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için alarm verildi. Önseçimin koordinatörü Veli Özdemir ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl İzmir’e geldi. Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan adı ile İzmir’deki yönetici ve üyelere '57' SMS'i atıldı. Aliağa’da üyelere mektup gönderildi, '57' hatırlatıldı. Karşıyaka Çarşısı’na ilçe örgütü dev bir afiş astı. Afişte sandığa atılan oy resmedilirken, oy pusulasının üstünde “Kemal Kılıçdaroğlu 57” ifadesi yer aldı. CHP İzmir'de önseçim öncesi Kılıçdaroğlu alarmı
CHP İzmir'de önseçim öncesi Kılıçdaroğlu alarmı: Gündem 57
Haberler / Yerel Politika
24 Mart 2015 Salı 21:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de Pazar günkü önseçim öncesi alarm verildi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da ikinci bölgeden gireceği önseçim öncesi Genel Merkez, il yönetimi ve ilçe örgütleri Kılıçdaroğlu'nun sandıktan birinci çıkması için seferberlik başlattı.

ÖZDEMİR VE BİNGÖL İZMİR’DE
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da 57 numarayla ikinci bölgeden önseçime gireceği İzmir’de Genel Merkez önseçimi koordine etmek adına eski PM üyesi, Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Veli Özdemir’i görevlendirdi. Önseçimde herhangi bir sıkıntı ve sürprizle karşılaşmak istemeyen CHP’de Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Özdemir’le birlikte kente geldi. İkinci bölgede ilçe ziyaretleri gerçekleştirecek olan ikili ilk gün mesailerinde Bornova, Karşıyaka, Çiğli ve Aliağa’ya gitti.İkili ilçe ziyaretlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’na oy atılmasının partililik görevi olduğunu vurguladı.


"CHP İzmir'de Bingöl ve Özdemir'den dört ilçede önseçim mesaisi"HABER İÇİN TIKLAYINIZ


TEZCAN’DAN MESAJ
Partinin Secim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan’ın adı ile İzmir Örgütü'ne mesaj geldi. Tezcan'ın adını taşıyan mesaj parti yöneticilerine ve sistemde kaydı bulunan üyelerin cep telefonlarına mesaj olarak iletildi. Mesajda, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önseçim oy pusulasındaki sıra numarası 57’dir. Saygılarımla” ifadeleri kullanıldı.


ALİAĞA’DA ÜYELERE MEKTUP
Kılıçdaroğlu’nun ikinci bölgeden gireceği önseçim öncesi ilçe örgütleri de bir dizi çalışma başlattı. Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü’nün “Genel Başkanı’na ön seçimde tuzak kurmak, kumpas yapmak partiye ihanettir” çıkışı yapıp genel başkan için sahaya indiğini ifade etmesinin ardından Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz da tüm ilçe örgütlerine örnek olacak bir adım attı. Oy kullanma hakkına sahip 2 bin 600 üyeye mektup yollandı. Mektupta önseçimde Kılıçdaroğlu’na destek olunması adına çağrı yapıldı. Mektupta, “  parti üyeleri olarak, genel başkanımıza sahip çıkacağımız ve ön seçimde oy vererek desteğimizi göstereceğimiz açıktır. bu çerçevede, genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu’nun adının listede alfabetik sıralama nedeniyle 57. sırada bulunduğunu hatırlatmak isteriz” ifadesi yer aldı.


"İzmir'de önseçim öncesi Kılıçdaroğlu alarmı: Aliağa'da üyelere mektup"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

KARŞIYAKA TARAFINI İLAN ETTİ
Öte yandan partinin kalesi olarak nitelendirilen Karçıyaka’da da ilçe örgütü, İzmir’in sembol yerlerinden olan Karşıyaka Çarşısı’na dev bir afiş astı. Afişte  “Türkiye için, İzmir için, haydi önseçime” ifadesi yer aldı. Oy atma işleminin yapılacağı okullarında yer aldığı afişte dikkat çeken bir ayrıntı yer aldı. Sandığına atılan oy resmedilirken, oy pusulasının üstünde “Kemal Kılıçdaroğlu 57” ifadesi yer aldı. CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Özuslu, “Önseçimde tarafım. Bana kime oy atalım diyenlere sadece Genel Başkanımızın ismini veriyorum” dedi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası