Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de sandık alarmı

CHP olası erken seçim için sandık alarmı verdi. CHP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı İzmir'e geldi. Genel Başkan Başdanışmanı İzmir'e geldi
CHP İzmir'de sandık alarmı
Haberler / Yerel Politika
19 Eylül 2016 Pazartesi 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Dümenin erken seçime doğru kırılması sonrası partiler olası erken seçime karşı hazırlık için düğmeye bastı. CHP'de gündem, ‘sandık çevresi örgütlenme modeli’.

CHP Eğitimden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ Atıcı İzmir'e geldi.

Atıcı, il binasında İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Parti Okulu İzmir İl Koordinatörü Abdullah Aydemir, 1. Bölge'den Sorulu Eğitim Koordinatörü Tülay Bayır ile 2. Bölge'de Sorumlu Eğitim Koordinatörü Cahit Kişioğlu ile toplantı yaptı. Toplantıda il başkan yardımcıları da hazır bulundu. 

ATICI SANDIK ÖRGÜTLENMESİNİ ANLATTI

Toplantının gündem maddesi sandık çevresi örgütlenmesi oldu. Atıcı sandık örgütlenmesi konusunda en çok yol alan ilin İzmir olduğunu, örgütlenmenin 3 aşamadan oluştuğunu her sandıkta birer kadın ve erkek üyenin belirlenmesinin yanı sıra, 'Her eve bir iyilik yap' sloganıyla çalışma yapacaklarını duyurdu. Atıcı, sandık örgütlenmesini şöyle anlattı: 

"Şubat ayından bu yana sandık örgtülenmesi için çalışıyoruz. Her sandığa bir erkek bir kadın partili belirleyeceğiz. Türkiye genelinde 200 bin sandık olduğunu düşünürsek kolay bir iş değil ama bir ucundan başladık, yürüyoruz. Sandık çevresi sorumlusu olan iki partili eğitimden geçecek. Bu kişilere hangi kapıları çalacakları, ne konuşacakları neleri konuşmayacakları anlatılacak. Her eve bir iyilik götürecekler. Ev ziyaretleri raporlanacak. İzmir, ev ziyaretlerine başlayan bir ilimiz. Stratejik bir plan yaptık. Belediyesini az farkla kaybettiğimiz ya da kazandığımız ilçelerden çalışmaya başlayacağız. Güçlü olduğumuz ilçeler için ayrı bir çalışma uygulayıp oraları sağlamlaştıracağız. Kazanma olasılığı olan ilçeler için farklı bir strateji ile sahaya ineceğiz. Üç farklı yönteme göre uygulayacağımız modeller bizi başarıya taşıyacaktır."

GÜVEN:SEÇMENLE DOST OLACAĞIZ

İl Başkanı Güven, her sandıkta iki kişi şeklindeki örgütlenmeyi tamamladıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Erken seçim tartışmalarıyla seferberlik ilan ettik, eksiklerimizi tamamladık. Her sandıkta örgütlendik. Sandık sorumluları o sandıkta oy kullanacak seçmeni sadece evinde işyerinde ziyaret etmeyecek. Düğününe cenazesine gitmekle kalmayacak. Seçmenle temasa geçmesi yeterli değil seçmenle dost olacak. Sadece selam vermek, el sıkmak, kahve, çay içmek bize oy getirmiyor. Sandık sorumluları seçmene CHP'yi, yapmak istediklerini, yaptıklarını anlatacak. Sandık sorumlularımızın önemli bir kısmını parti okulunda eğitimden geçirdik. Eğitimleri detaylandırarak sürdüreceğiz. İzmir'de son yerel seçimde sekiz ilçe belediyemizi kaybettik. Buraları geri almak için stratejiler geliştireceğiz. yarın seçim vramış gibi çalışmaya devam ediyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası