Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de üçüncü zirve ilçe belediye başkanlarıyla: Detaylar belli oldu

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanlarıyla İzmir Marina'da bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı Buca Metrosu temel atma töreni oldu.
CHP İzmir'de üçüncü zirve ilçe belediye başkanlarıyla: Detaylar belli oldu
Haberler / Yerel Politika
9 Şubat 2022 Çarşamba 12:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Şubat Pazartesi günü günü Buca Metrosu'nun temel atma törenine katılmak için gerçekleştireceği İzmir ziyareti öncesi CHP İzmir İl Örgütü'nde hareketli saatler yaşanıyor.

Dün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP ilçe başkanları ile İzmir Marina'da bir araya gelmişti. Ardından İl Başkanı Yücel ve CHP İzmir milletvekilleriyle il binasında bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirmişti.

Bugün ise Yücel ve Soyer, ilçe belediye başkanlarıyla sabah saatlerinde bir araya geldi. İzmir Marina'da bulunan Nefes Restoran'da gerçekleşen toplantının ana gündem maddesinde Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Buca Metrosu temel atma töreni yer aldı.

Zirvede Yücel'in dün ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıda İl Sekreteri Fulya Alçay başkanlığında kurulan ve 4 ilçe başkanlarından oluşan Miting Komitesi'yle ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

Soyer'in ise Buca Metrosu temel atma töreninin çok önemli bir gün olduğunun altını çizerek, dünkü toplantıda dile getirdiği organizasyona 15-20 bin kişinin katılması yönündeki isteğini bir kez daha vurguladığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası