Ege Postası
Geri

CHP İzmir'deki başkanlar zirvesinden yeni detaylar! Soyer: Hangimiz masumuz

CHP İzmir İl Başkanlığında dün gerçekleşen İl Başkanı Deniz Yücel ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile ilçe başkanlarının buluştuğu toplantıda yeni detaylara ulaşıldı. CHP İzmir'deki başkanlar zirvesinden yeni detaylar
CHP İzmir'deki başkanlar zirvesinden yeni detaylar! Soyer: Hangimiz masumuz
Haberler / Yerel Politika
29 Ocak 2020 Çarşamba 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 8 Şubat’ta gerçekleştirilecek il kongresi öncesi Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İl Başkanı Deniz Yücel aracılığı ile ilçe başkanlarıyla buluşmak için sürpriz bir toplantı talebi geldi. Toplantı dün il binasında gerçekleşirken, toplantıda yaklaşık 1 saat kalan Başkan Soyer’le bazı ilçe başkanları arasında delege seçimlerine yönelik tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

Basına kapalı taoplantıda bazı ilçe başkanlarının Başkan Soyer’e İZELMAN Genel Müdürü Burak Alp Ersen ve İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya ile İZBETON Genel Müdür Yardımcısı Kudret Yiğit'i şikayet ettikleri öğrendi. 

Özellikle Bornova ilçe başkanlığına aday olan Selma Nalbanoğlu’nun Burak Alp Ersen ile birlikte çekildiği fotoğrafı “Yoğun çalışmalarımız arasında meslektaşım ve arkadaşım İZELMAN Genel Müdürü Burak Alp Ersen ile dost sohbeti” notuyla paylaşımına yönelik tepki geldiği ifade edildi. 

SOYER: HANGİMİZ MASUMUZ

İlçe başkanlarının bu iki büyükşehir bürokratının delege seçimlerine müdahale ettikleri ve işe eleman aldıkları eleştirisi üzerine Soyer’in de “Biz belediyeye iş müracaatları olanları aldık, diğer konuya gelince hangi ilçe belediye başkanı delege seçimlerine müdahale etmedi, işe adam almadı. Hangimiz bu konuda masumuz” dediği iddia edildi.

İLÇE BAŞKANLARINDAN KURULTAY TALEBİ   

Öte yandan yine toplantıda bazı ilçe başkanlarının İl Başkanı Deniz Yücel’e “30 ilçe başkanı kurultay delegesi olsun” talepleri üzerine Yücel’in de “Kurultay delegelesi yazılacak isimlerle ilgili partililiklerine, liyakat duruşuna bakacağız” yanıtını verdiği ilçe başkanlarının toplantıdan sonra kendi aralarında yaptığı konuşmada bu sözlere tepki gösterdikleri iddia edildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası