Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den Nazım anması

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Örgütü, 3 Haziran 1963'te yaşamını yitiren usta şair Nazım Hikmet Ran'ı anmak için etkinlik düzenleyecek.
CHP İzmir'den Nazım anması
Haberler / Yerel Politika
24 Mayıs 2016 Salı 15:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABDÜLHAKİM KÜÇÜK - HABER SERVİSİ / 2 Haziran Perşembe günü saat 19.30'da Alsancak Havagazı Fabrikası'nda yapılacak etkinliğin üst başlığı ise 'Nazım'dan Gezi'ye direniş ve şiir'.

Etkinlikte ünlü şairler Ataol Behramoğlu, Nihat Behram, Hidayet Karakuş, Hülya Deniz Ünal, Hüseyin Yurttaş ve Tuğrul Keskin sunumlar yapıp şiirler okuyacak. 

Haluk Çetin ve Grup Düş Gezginleri ise müzikleri ise etkinliği renklendirecek.

Aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yöneticisi olan şair Tuğrul Keskin etkinlik için sosyal medya hesabından çağrı yaptı. Keskin, "Geleceğimiz için, yeniden hazırlanıyoruz mücadeleye... Haziran'da ölmenin zorluğu üstünden Nazım Hikmet'imizi, Gezi yitiklerimizi şiirlerle anıyoruz... Aydınlık bir gelecek için birliği, safları, daha güçlü kılmanın yöntemlerini konuşuyoruz... Görüşmek ümidi ile." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası