Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den çarpıcı 'miting' iddiası!

CHP İzmir İl Başkanlığı resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın 9 Nisan İzmir mitingi için hastanelerde çalışan taşeron işçilerle memurlara katılmaları yönünde baskı ve tehdit yapıldığı iddia edildi. Sosyal medya aracılığıyla çarpıcı 'miting' iddiası:
CHP İzmir'den çarpıcı 'miting' iddiası!
Haberler / Yerel Politika
7 Nisan 2017 Cuma 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - CHP İzmir İl Başkanlığı'nın resmi sitesinden İl Başkanı Asuman Ali Güven adına yapılan açıklamada, 9 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'de yapacağı miting için hastanelerde çalışan taşeron işçilerle memurlara mitinge katılmaları yönünde baskı ve "işinize son verilir" tehdidi yapıldığı iddia edildi.

İl başkanlığı, mitinge katılmaya zorlanan kişilere her türlü hukuki desteği vereceklerini duyurdu.

İl başkanlığının resmi Twitter hesabından atılan 9 mesajda şu ifadeler yer aldı.

 1- AKP, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın katılacağı İzmir Mitingi için baskıyla, zorla İzmirlileri mitinge getirmeye çalışıyor.

2- Hastanelerde çalışan taşeron işçiler, memurlar "işinize son verilir" tehdidiyle AKP Mitingine gelmeye zorlanıyor.

3- Kendi seçmenlerini "Evet" demeye ikna edemeyenlerin, İzmir Mitingi için baskıyla, korkutarak insanları gelmeye zorlamaları da normaldir.

4- Vatandaşlarımızın AKP'nin İzmir mitingine gelmeye mecbur bırakılmak istenmesi, AKP'nin nasıl bir çaresizlik içinde olduğu gösteriyor.

5- İşte İzmir bu baskılara, özgürlüğüne müdahalelere ve parti devletine Hayır diyor.

6- Bu referandumu hala iktidar ve parti seçimleri olarak görenlerden, İzmir'in "Neden Hayır" dediğini anlamalarını beklemiyoruz zaten.

7- Anlamayanlar için bir kez daha anlatalım. Biz istiyoruz diye değil, İzmir sizi ve amacınızı biliyor, 'Tek adamı' istemiyor ve Hayır diyor.

8 -AKP'nin İzmir mitingine katılmaya zorlanan tüm vatandaşlarımızın yanında olacak ve her türlü hukuki desteği vereceğiz.

9 -İzmir sizin babanızın çiftliği değildir

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası