Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den dikkat çeken reklam filmi

CHP İzmir'in hazırladığı animasyon filmi ilgi çekti. Videoda 30 ilçe adayı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer isminin ardından seçim bölgelerinin söylenmesiyle birlikte çiçekler açıyor. CHP İzmir'den dikkat çeken reklam filmi
CHP İzmir'den dikkat çeken reklam filmi
Haberler / Yerel Politika
9 Mart 2019 Cumartesi 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimleri öncesi sosyal medyanın tüm olanaklarından yararlanan siyasi partiler ve adaylar, sosyal medya hesaplarından ilginç videolar paylaşarak adeta birbirleriyle yarışıyor. Son olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanlığı tarafından hazırlanan ve Twitter'dan paylaşılan reklam filmi beğeni kazandı. 

Animasyon videoda CHP'nin İzmir'de aday gösterdiği  30 ilçe adayı ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in isimleri söylendikten sonra seçim bölgelerinde çiçekler açıyor.

Video, "İzmir için, Himzet için Demokrasi ve Cumhuriyet için Aşkla İzmir ve Martın sonu bahar, dertlere derman var" dizeleriyle noktalanıyor.

CHP İzmir İl Başkanlığı videoyu, "İzmir’de #DermanBelediyeciliği sürsün, dağlarında çiçekler açmaya devam etsin diye yola çıktık. İzmir’de #MartinSonuBahar." notuyla paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası