Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den iki isim Kurultay Tertip Komitesi'nde yer aldı

CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre imzalı gönderilen yazıda 4-5 Kasım'da gerçekleştirilecek 38. Olağan Kurultay için Gürsel Erol yönetiminde oluşturulan Kurultay Hazırlık Komitesi’nde İzmir’den CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat ile İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu görevlendirildi.
CHP İzmir'den iki isim Kurultay Tertip Komitesi'nde yer aldı
Haberler / Politika
17 Ekim 2023 Salı 15:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 4-5 Kasım'da gerçekleştireceği 38. Olağan Kurultay hazırlıkları sürüyor.

Bu kapsamda CHP Genel Merkezi, Kurultay Hazırlık Komitesi kurdu.

Parti yönetimi Kurultay ile ilgili salonun düzenlenmesinde ve yönetilmesinde Parti Meclisi (PM) Üyesi ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’u görevlendirdi.

Gürsel Erol’a yardımcı olması ve yapılacak olan işlerle ilgili koordinasyonunun sağlanması amacıyla partinin çeşitli kademelerinde görev yapan isimler de komite görevlendirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre ve Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu tarafından dün il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen yazıda; Gürsel Erol’a yardımcı olması için görevlendirilen isimler arasında İzmir’den Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat ile CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası