Ege Postası
Geri

CHP İzmir'den tam kadro Ankara çıkarması

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 37. Olağan İl Kongresi’nde seçilen yeni yönetimi, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile makamında görüştü. İzmir heyeti Kılıçdaroğlu buluşmasının ardından üç genel başkan yardımcısı ile de bir raya geldi. CHP İzmir'den tam kadro Ankara çıkarması
CHP İzmir'den tam kadro Ankara çıkarması
Haberler / Yerel Politika
5 Mart 2020 Perşembe 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 8 Şubat’ta gerçekleşen 37. Olağan İl Kongresi’nde göreve seçilen yeni yönetim, kongre sonrası ilk ziyaretini tam kadro Ankara'ya gerçekleştirdi.

Yeni yönetim kurulu İl Başkanı Deniz Yücel önderliğinde ilk olarak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla görüştü. Kılıçdaroğlu ile genel siyaset üzerine sohbet edildiği öğrenilirken, iktidar yolunda yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

İl Başkanı Deniz Yücel ziyaret sonrası sosyal medyadan, "İnançlı, kararlı ve emin adımlarla CHP’yi iktidara taşıyan, halkına hep doğruları söyleyen, güce tapmayan, tapanlardan korkmayan, hak, hukuk ve adalet mücadelesinin önderi Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nu İl Yönetim Kurulumuzla birlikte makamında ziyaret ettik" mesajını paylaştı.

Öğleden sonra CHP liderinin makamında gerçekleşen nezaket ziyareti sonrası Yücel ve beraberindekiler genel başkan yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Tuncay Özkan'ı da ziyaret etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası