Ege Postası
Geri

CHP İzmir'i sarsan ölüm

CHP İzmir şok bir ölümle sarsıldı.İzmir'in Seferihisar İlçesi'nde, yolun karşısına geçmek isteyen Karabağlar Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyesi 57 yaşındaki Yaşar Mümtaz Geylani'ye belediye otobüsü çarptı. Ağır yaralanan Geylani hayatını kaybetti. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gelen CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Geylani'nin yakın arkadaşı olduğunu, ölümüyle büyük üzüntü yaşadığını söyledi. Geylani'nin cenazesi, 23 Şubat Salı günü saat 10:00'da Karabağlar Belediyesi önünde düzenlenecek törenin ardından, öğle namazına müteakiben Balçova Merkez Camii'den kaldırılacak. Sezgin Tanrıkulu'nun arkadaş acısı
CHP İzmir'i sarsan ölüm
Haberler / Yerel Politika
22 Şubat 2016 Pazartesi 15:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI/AJANS- Kaza, Seferihisar İlçesi otoyol Urla Kavşağı yakınlarında meydana geldi.  Karabağlar Belediyesi'nde üç dönemdir meclis üyeliği yapan CHP'li Yaşar Mümtaz Geylani, dün akşam saatlerinde yolun karşısına geçmek isterken, belediye otobüsü çarptı. Ağır yaralanan Geylani hayatını kaybetti. 

Geylani'ye arabasından indikten sonra karşıdan karşıya geçerken otobüsün çarptığı belirtildi. Haberi alan partililer ve yakınları Urla Devlet Hastanesi'ne gitti.

Cenaze, 23 Şubat Salı günü saat 10:00'da Karabağlar Belediyesi önünde düzenlenecek törenin ardından, öğle namazına müteakiben Balçova Merkez Camii'den kaldırılacak. Taziyeler Balçova Ata Caddesi Okul Durağı'ndaki Duru Plaza'da kabul edilecek.

CHP Karabağlar, 1 yıl içinde ikinci meclis üyesininin ölüm haberiyle sarsılmış oldu. Geçtiğimiz Haziran ayında Karabağlar Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Latif Büyükdağ da otomobilinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmişti.

Ege Postası olarak merhuma Allah'tan rahmet ailesine de başsağlığı diliyoruz.



Ege Bölgesi Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin başkanlığı da yapan Geylani'nin cenazesi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Sezgin Tanrıkulu ile Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, morg önüne gelip Geylani'nin yakınlarına başsağlığı diledi.

Geylani ile yakın arkadaş olduklarını belirten Tanrukulu, "Benim yakın arkadaşımdı, 30 yıldan fazla dostluğumuz vardı. Talihsiz bir olay maalesef, hem bizler için hem yakınları için hem de partimiz için talihsiz bir olay. Gerçekten bilge bir insandı, herkesin yardımına koşan dostluk gösteren bir arkadaşımızdı. Karabağlar Belediye Meclis üyesiydi, kendisi aslında eğitimciydi, ancak eğitimcilik yapmıyordu. Çevresinde sevilen saygı duyulan biriydi" dedi. Geylani'nin, Karabağlar Belediyesi önünde yarın saat 10.00'da düzenlenecek törenin ardından, Balçova Merkez Camii'nde öğlende kılınacak cenaze namazı sonrasında Balçova Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

BELEDİYE ÖNÜNDE TÖREN
Karabağlar Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Yaşar Mümtaz Geylani, yarın (Salı) son yolculuğuna uğurlanacak. Geylani için ilk tören saat:10.00'da Karabağlar Belediye Binası önünde düzenlenecek. Buradan Geylani'nin cenazesi Balçova Merkez Camiine getirilip, kılınacak öğle namazına müteakip son yolculuğuna uğurlanacak. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Yaşar Mümtaz Geylani'yi erken yaşta bir kaza sonucu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, “Kendisi düzgün, değerlerine sahip çıkan ve çalışmayı çok seven bir ekip arkadaşımızdı. Acımız çok büyük. Kendisine Rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası