Ege Postası
Geri

CHP İzmir il yönetimi, belediye/örgüt sorununa müdahale edecek!

CHP İzmir'de belediye başkanı ve ilçe başkanı arasında sorun yaşanan ilçelerde il yönetimi çalışma yapacak. İl yönetimi, belediye/örgüt sorununa müdahale edecek
CHP İzmir il yönetimi, belediye/örgüt sorununa müdahale edecek!
Haberler / Yerel Politika
28 Ekim 2016 Cuma 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı, yerel seçimlerde kaybedilen 8 ilçeyi yeniden kazanmak adına buralar için özel ekipler kurarken, bir yandan da parti içi sorunların yaşandığı ilçelere ağırlık vermeye karar verdi.

İl yönetimi, belediye başkanı ve ilçe başkanı arasında sorun olan ilçelerde özel toplantılar yapma kararı aldı.

ÖNCELİK 5 İLÇE

İl yönetiminde bu kapsamdaki ilçeler masaya yatırıldı. Bayındır, Tire, Dikili, Urla, Foça, Konak ve Gaziemir'de ilçe başkanı ve belediye başkanı arasında çeşitli sıkıntılar olduğu gündeme geldi. Bu 7 ilçeden Gaziemir ve Konak'ta sürecin iki başkan arasındaki diyalogla aşılacağı fikri oluşurken Bayındır, Tire, Dikili, Urla ve Foça'ya müdahale edilmesi kararlaştırıldı.

2 BAŞKANLA ÖZLE TOPLANTI

İl Başkanı Asuman Ali Güven, 1. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ednan Arslan, 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Okan Karlıdağ ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı  Dilek Bilgin, önümüzdeki günlerde bu 5 ilçeye ayrı zamanlarda çıkarma yapacak. Dört isim, belediye başkanı ve ilçe başkanıyla birlikte özel toplantı yapıp yaşanan sıkıntıları masaya yatıracak, sorunların çözümü noktasında fikir üretecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası