Ege Postası
Geri

CHP İzmir’de ‘yerel’ buluşmalara hız kesmeden devam ediyor

CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları, yerel yönetimlerde yaşanan sorunları dinlemek yerinde çözümler üretmek için çalışmalara devam ediyor. Son olarak CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, Aygül Eryılmaz ve İsfahan Naki, bugün sabah saatlerinde Dikili Belediyesi CHP’li meclis üyeleriyle bir araya geldiler. Heyet Dikili ziyaretinin ardından öğleden sonra Çiğli Belediyesi meclis üyeleriyle görüştü.
CHP İzmir’de ‘yerel’ buluşmalara hız kesmeden devam ediyor
Haberler / Yerel Politika
21 Mayıs 2021 Cuma 14:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Sorunları yerlerinde dinleyen il yönetim kurulu üyeleri, sorunlara yerinde çözüm bulmak için çalışmalar yapıyor.

Son olarak CHP İzmir Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, Aygül Eryılmaz, İsfahan Naki ile İl Başkan Yardımcıları Sedredil Coşkuner ve Köksal Yıldırım bugün Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve Dikili Belediyesi CHP’li meclis üyeleriyle bir araya geldiler.

Heyet Dikili ziyaretinin ardından öğleden sonra Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ve Çiğli Belediyesi meclis üyeleriyle görüşerek onların da sorunlarını dinleyerek fikir alışverişinde bulundu.

Meclis üyelerinin yerelde yaşadığı sorunları dinleyerek çözümü için fikir alışverişinde bulunan başkan yardımcıları, yerelde yapılacaklara ilişkin bilgilendirmelerde bulundular.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası