Ege Postası
Geri

CHP Karabağlar'dan şehitler için hayır yemeği

İzmir'in Karabağlar ilçesinde CHP İlçe Başkanlığı tarafından Suriye ve Hakkari'de şehit düşen mehmetçikler için hayır yemeği dağıtıldı. CHP Karabağlar şehitleri unutmadı
CHP Karabağlar'dan şehitler için hayır yemeği
Haberler / Yerel Politika
5 Mayıs 2019 Pazar 17:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Karabağlar İlçe Örgütü şehitleri hayır dağıtarak andı. Dün Hakkari ve Suriye'nin Azez bölgesinde 4 askerin şehit olması tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin açtığı ateş sonucu Deniz Yüzbaşı Celaleddin Özdemir ile Hakkari'nin Irak sınırındaki Derecik ilçesi Distepe üs bölgesine Irak'ın kuzeyinden PKK'lı teröristlerce yapılan havan saldırısı sonucu Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mehmet Erdoğan, Piyade Sözleşmeli Er Ethem Barış ile Piyade Sözleşmeli Er Servet Akkuş'un şehit oldu.

CHP Karabağlar İlçe Örgütü tarafından, şehitler için hayır yemeği düzenlendi. Eskiizmir Caddesi Zincirlikuyu'da düzenlenen hayır yemeğine, ilçe sakinleri katıldı. Gelenlere pilav üstü tavuk ve ayrandan oluşan hayır yemeği, ikram edildi.

Şehitler için bu hayrı düzenlediklerini ifade eden CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İnsan Yıldız, "Suriye ve Hakkari’den gelen acı haberlerle yüreğimiz yandı. Bu hain saldırılarda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. İlçe Başkanlığı olarak aziz şehitlerimiz hayrına Eskiizmir Caddesi Zincirlikuyu'da pilav üstü tavuk ve ayran dağıtarak acımızı halkımızla paylaştık. Birlik, barış ve huzur içinde yaşamak hepimizin istek ve umududur. Toplumu ötekileştirici, yok sayıcı, ayrıştırıcı dile inat birlik, huzur ve sevgiyle bir arada yaşama kültürünün egemen olması dileğimiz ve temennimizdir. Toplumca üretip hakça paylaşıp, hak-hukuk ve sosyal adaleti tesis ederek başarabiliriz. Bu anlamda her türden terör bir insanlık suçudur, şiddetle lanetliyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası