Ege Postası
Geri

CHP Kemalpaşa'da kayyum dönemi!

İlçe yönetiminde yaşanan istifalar nedeniyle Başkan Hakkı Taplı ve yönetiminin düştüğü CHP Kemalpaşa’da kayyum dönemi resmen başladı. MYK atanan isimleri il ve ilçe başkanlığına bildirdi. Eski ilçe yöneticisi Hasan Er’in başkanlığındaki kayyum heyeti partiyi mevcut delegeler ile birlikte 45 gün içinde kongreye götürecek.Heyetin kongrede aday olmayacak isimlerden oluşturulduğu belirtildi.İl başkanlığı dinamik ve birlik içinde bir yönetim için süreci yakından izleyecek.
CHP Kemalpaşa'da kayyum dönemi!
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2014 Perşembe 19:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ – Yerel seçimlerde CHP’nin kaybettiği ilçelerden olan  Kemalpaşa’da kayyum dönemi başladı.  Uzun süredir uyum sorununun yaşandığı Kemalpaşa’da eski ilçe başkanı Mehmet Ayçil’e yakın yöneticilerin çoğunlukta olduğu 11 yönetici istifa etmişti. Yaşanan istifalar nedeniyle başkan Hakkı Taplı ve yönetim düşmüştü. İstifalarının temelinde yerel seçim sürecinde meclis üyeliği için istifa eden eski ilçe başkanı Mehmet Ayçil’in etkisi olduğu öne sürülmüştü.
 
5 KİŞİLİK HEYET
Kemalpaşa’da beklenen atama yapıldı. MYK gün içinde gerçekleştirdiği toplantı sonunda 5 kişilik kayyum heyetini örgüte bildirdi. Yapılan atamaya göre ilçede esnaflık yapan eski ilçe yöneticisi Hasan Er kayyum başkanı oldu. Heyette Nevin Dalgıç, Sibel Bezci, Ahmet Cemil Balyeli ve Eser Bağdatlı yer aldı.Heyette yer alan isimlerin kongrede aday olmayacakları belirtildi.

45 GÜN İÇİNDE KONGRE
Parti tüzüğüne göre heyet partiyi mevcut delegeler ile birlikte 45 gün içinde kongreye götürecek.

İL SÜRECE MÜDAHİL OLACAK
Yerel seçimlerde kaybedilen Kemalpaşa'da daha aktif ve uyum içinde bir ilçe yönetimi oluşmasını isteyen il başkanlığının süreci yakından izleyeceği öğrenildi.  Kemalpaşa koordinatörü olan il yöneticileri Abdullah Aydemir, Kemal Kaygül ve Nahide Atalay'ın süreçte sık sık ilçeye giderek örgütün kongreden güçlü ve dinamik çıkması için çalışma yapacakları belirtildi.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası