Ege Postası
Geri

CHP Konak İlçe Kongresi'nde gergin dakikalar!

CHP Konak 19. Olağan Kongresi'nde, beyaz ve mavi liste arasında tansiyon yükseldi.
CHP Konak İlçe Kongresi'nde gergin dakikalar!
Haberler / Yerel Politika
21 Eylül 2025 Pazar 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ELİF ŞEYMA AKCA/ EGE POSTASI- CHP Konak İlçe Kongresi, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.. Seçim, Serkan Kalmaz ile Orçun Altanhan arasında geçti.

SALONDA TANSİYON YÜKSELDİ!

Eski ilçe başkanı ve kongre delegesi Uğur Yelekli, konuşması sırasında mavi listenin adayı Serkan Kalmaz’ı “Konak dışından aday olmakla” eleştirdi. Yelekli’nin sözleri salonda büyük tepki yarattı.

Mavi listeyi destekleyenlerin ayağa kalkmasıyla başlayan gerginlik, kısa süre içinde beyaz liste tarafına da sıçradı. İki grubun karşı karşıya gelmesi üzerine güvenlik görevlileri salona girdi.

Divan Başkanı, tansiyonun düşmesi için her iki adayı da sahneye çağırdı. Adaylar delegeleri sakinleştirmeye çalışırken Kalmaz, Yelekli’ye sahneden yanıt verdi: “Kendisi de Güzelbahçe’den geldi.”

Yaşanan gerilim sırasında bir delege fenalaştı. İlk müdahale salondaki partililer tarafından yapılırken, daha sonra ambulans çağrıldı.

Olay, zorlukla yatıştırılırken, kongre kaldığı yerden devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası