Ege Postası
Geri

CHP Konak'ta şok tehdit!

CHP Konak Belediye Başkan aday adayı Kemal Karataş, adaylıktan çekilmesi konusunda telefonla ölüm tehdidi aldığını öne sürerek, Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
CHP Konak'ta şok tehdit!
Haberler / Yerel Politika
3 Ocak 2014 Cuma 13:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP eski İzmir İl Başkanı Kemal Karataş, Konak Belediye Başkan aday adayı oldu. Karataş, dün avukatıyla İzmir Adliyesi’ne giderek, adaylıktan çekilmesi konusunda ölüm tehdidi aldığını öne sürdü ve Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Karataş, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Adliyeye avukatımla sessizce gittim. İfademi verdim. Bir gece cep telefonum çaldı ve biri 'Adaylıktan çekil yoksa seni ölürürüz' dedi. Ben önce durumu Genel Merkez'e aktardım. Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin de biliyor, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil de. Tehditlere pabuç bırakacak biri değilim. Ölüm tehdidi beni inandığım yoldan döndürmez. Ben Konak'a hizmete talibim, birileri demek ki mafyalığa talip. Kimden şüphelendiğimi savcıya söyledim. Bu tehdidin bilinmesini de istemiyorum aslında. Çünkü bu kez 'Mağduru oynuyor, istismar ediyor' diyecekler. Adalete güveniyorum, devlet gereğini yapar. Ben de takipçisi olacağım" dedi. (Elif DEMİRCİ-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası