Ege Postası
Geri

CHP Konak'tan STK ziyaretleri

CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi, CHP Konak İlçe STK Komisyonu Başkanı Özgür Çağlar Akova ve yürütme kurulu üyeleri İzmir’de bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor. 
CHP Konak'tan STK ziyaretleri
Haberler / Yerel Politika
22 Eylül 2021 Çarşamba 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Salı günü erken saatlerde başlayan ziyaret mesaisi kapsamında Hakkarililer Kültür, Sanat, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lezgin Ünal’ı, İzmir Antikacılar Derneği Başkanı Cem Üsküp’ü ve Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) İzmir Şubesi Başkanı Kurtuluş Binici’yi makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu yönetimindeki heyet, kurumların başkan ve yöneticileriyle fikir alışverişinde bulundu.

TÜKETİCİ VE ESNAFIN SORUNLARI DEĞERLENDİRİLDİ

Heyetin ilk durağı olan Hakkarililer Kültür, Sanat, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde; Hakkari’den İzmir başta olmak üzere büyük şehirlere göç eden vatandaşların yaşadığı ekonomik ve sosyal sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Ardından gerçekleştirilen İzmir Antikacılar Derneği ziyaretinde ise, antika eşya satışı yapan esnaf başta olmak üzere esnafın yaşadığı ekonomik sorunlar üzerine bilgi alışverişi sağlandı. 

Heyetin son durağı olan Tüketiciyi Koruma Derneği’nde ise, elektrik, petrol, otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlar ve bu zamların tüketiciye olan yansımalarını konuşuldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası