Ege Postası
Geri

CHP Konak’ta skandal: Erdoğan'ın programına katılan muhtarlara disiplin yolu!

CHP Konak üyesi 14 mahalle muhtarının, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı Gaziemir’deki AK Parti İl Danışma Kurulu’na gittikleri gerekçesiyle CHP Konak İlçe Başkanlığı tarafından savunmalarının istendiği ve disipline gönderileceği iddia edildi.
CHP Konak’ta skandal: Erdoğan'ın programına katılan muhtarlara disiplin yolu!
Haberler / Yerel Politika
11 Haziran 2022 Cumartesi 15:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz Perşembe günü geldiği İzmir’de partisinin Gaziemir Fuar’da İl Danışma Kurulu’na katılmıştı.

Ancak Danışma Kurulu'na CHP Konak üyesi olan 14 muhtarın da katılması CHP Konak İlçe Örgütü'nde krize neden oldu.

Edinilen bilgilere göre Danışma Kurulu’na katılan CHP’li muhtarların İlçe Başkanlığı tarafından tespit edilip, ilçe binasına çağrıldığı ve İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından tarafından savunmalarının istendiği öne sürüldü. CHP'li muhtarların ilçe başkanlığı tarafından disipline gönderileceği iddiaları da gelen bilgiler arasında.

"HER PARTİYE GİDERİZ"

Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz CHP’li muhtarlardan bazıları, İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından'ın konuyla ilgili kendileriyle bir görüşme yaptığını doğruladı. Sadece CHP veya AK Parti’nin değil, her partinin etkinliğine gidebileceklerinin altını çizen muhtarlar, disipline gönderilmeyle ilgili kendilerine herhangi bir bilginin ulaşmadığını da aktardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası