Ege Postası
Geri

CHP: Kutuplaşmadan mücadele edelim

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı, İstanbul'daki bombalı terör saldırılarını kınayarak, dayanışma kararlılığı içinde dirençle mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı. 
CHP: Kutuplaşmadan mücadele edelim
Haberler / Yerel Politika
13 Aralık 2016 Salı 10:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Karabağlar İlçe Başkanlığı'ndan, yapılan yazılı açıklamada korkarak kutuplaşmadan birbik içinde terörle mücadele etmek gerektiğini belirterek, şunları söyledi: 

"Saldırılarda şehit düşen polislerimizin ve sivil vatandaşlarımızın yasını tutuyor, saldırıyı yapanları, saldırının arkasındaki karanlık güçleri lanetliyoruz. Nereden gelirse gelsin, tüm terör saldırılarının faillerinin ve arkalarındaki karanlık güçlerin; vatandaşlarımızın birlik, beraberlik, dayanışma kararlılığı karşısında ezileceğine duyduğumuz sonsuz inançla bu hain saldırıda hayatını kaybeden 44 Şehidimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.Şehitlerimizin aileleri ile emniyet teşkilatımıza ve iki mensubunu saldırılarda şehit veren Beşiktaş Kulübümüze başsağlığı diliyoruz. Terörün bütün vahşetine, şiddetine, katliamlarına rağmen; eşit, özgür, demokratik bir ülkede bir arada yaşamı ve barışı savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz! Düşmanlaşmayı, korkutarak toplumda kamplaşmaya yol açan her türden şiddet eylemini kınıyoruz! Nerede bir can ölse, oralı olur yüreğim, olmalı zaten. Olmazsa insan olmaz yüreğim! Korkmayacağız, yılmayacağız, asla alışmayacağız!"
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası