Ege Postası
Geri

CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “tarihi gün” olarak tanımladığı ve “tarihe geçecek etkinlikler olacak” dediği 9 Eylül kutlamalarına katılacak.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu İzmir’e geliyor
Haberler / Politika
29 Ağustos 2022 Pazartesi 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurtuluş Savaşı’nın zaferle taçlandığı ve kurtuluşun günü olarak bilinen 9 Eylül’ün 100. Yılına hazırlanırken 100. Yıl kutlamalarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “tarihi gün” olarak tanımladığı 9 Eylül kutlamaları geçtiğimiz hafta Büyük Taarruzun başladığı 26 Ağustos'ta bölgede Zafer ve Anma Yürüyüşü’yle başladı. 400 kilometrelik Afyon-İzmir Zafer Yolu'nun katedilerek İzmir'de sonlanacağı yürüyüşün 2. gününde CHP Lideri Kılıçdaroğlu’da katılmış ve Başkan Soyer ile birlikte 15 kilometrelik yürüyüşle Kocatepe'ye varmışlardı.

Öte yandan; Kılıçdaroğlu’nun birçok organizasyonun planlandığı 9 Eylül kutlamaları için de İzmir’e geleceği ifade edildi.

CHP Lideri’nin lazer gösterisi ve Tarkan konserini takip etmesi bekleniyor. 

9 Eylül’de İzmir’e gelmesi beklenen Kılıçdaroğlu’nun İzmir programının henüz netleşmediği ve önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası