Ege Postası
Geri

CHP Lideri Özel İzmir'e geldi; 2 günlük yoğun program

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün İzmir'e geldi. Özel, bugün ve 24 Mart Pazar günü, İzmir'de seçime yönelik yoğun bir program gerçekleştirecek. 
CHP Lideri Özel İzmir'e geldi; 2 günlük yoğun program
Haberler / Politika
22 Mart 2024 Cuma 09:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçime yönelik bir dizi program gerçekleştirmek üzere bugün İzmir'e geldi. 

Özel'i havaalanından CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, milletvekilleri, ilçe belediye başkan adayları karşıladı. Aslanoğlu sosyal medya hesabından, "Genel başkanımız Sn.Özgür Özel iki günlük yoğun bir program dahilinde gerçekleşecek İzmir ziyaretine bugün başlıyor. Genel başkanımızı havaalanında karşıladık. İşimiz Gücümüz İzmir!" ifadelerine yer verdi. 

Özel, İzmir programı kapsamında ilk olarak Karşıyaka'da Zübeyde Hanım Nikah Evi üstü Kent Restoran'da şehit yakınları ve gazilerle buluştu. 

CHP Lideri Özel, gelen talep ve önerileri tek tek not aldı.

Özel, "İzmir'de şehit yakınlarımız ve gazilerimiz ile bir araya geldik. Her zaman yanlarında olacağız, seslerini duyuracağız, onları yalnız bırakmayacağız." dedi.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ise, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile birlikte ülkemizin bölünmez bütünlüğü için kahramanca mücadele veren şehitlerimizin yakınları ve gazilerimizle bir araya geldik. Bu güzel vatanımız uğruna canını veren şehitlerimiz ile gazilerimize borcumuz var. Bize emanetleri olan Türkiye Cumhuriyeti'nin, hak ettiği saygınlığa kavuşması için aynı fedakarlıkla çalışıyoruz. Bu vesileyle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize minnetlerimi sunuyorum." dedi.

HERKESİN DAHİL OLDUĞU YEREL YÖNETİM SÖZÜ

Buluşmaya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan İl Başkanı Aslanoğlu, "Genel Başkanımız Özgür Özel ile birlikte Karşıyaka'da şehit yakınları ve gaziler ile bir araya geldik. Herkesin dahil olduğu bir yerel yönetim sözü veriyor, kendilerine vatanımız için vermiş olduğu mücadele için bir kez daha minnetlerimi iletiyorum" dedi.  

Özgür Özel, şehit yakınları ve gazilerle buluşmasının ardından CHP İzmir İl Başkanlığı'nın Alsancak'taki binasına geçti. Özel, il binasında yaklaşık 1 saat kaldı.

ÖZEL'DEN YOĞUN PROGRAM!

Özel daha sonra saat Ege İhracatçı Birlikleri'ni ziyaret etti. Özel, Yönetim Kurulu Başkanı Jak Eskinazi ve Başkanlar Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

İş dünyası buluşmasının ardından CHP Genel Başkanı Özel, Tarihi Havagazı Fabrikası'nda Roman Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Özel, Roman buluşmasının ardından üstü açık otobüsle Mithatpaşa ve İnönü caddelerinde halkı selamladı.

CHP Lideri Özel, ardından Buca İttifakı Buluşması kapsamında Işılay Saygın Meydanı'nda (Eski Kasaplar Meydanı) vatandaşlara seslendi.

Özel, daha sonra Konak İlçesi Mehtap Mahallesi'nde iftar programına katıldı.

CHP Lideri'nin bugünkü İzmir programının son durağı Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in İstasyon Meydanı'ndaki proje lansmanı oldu. 

PAZAR GÜNÜ BAKIRÇAY! 

Bir gün sonra yeniden İzmir'e gelecek olan Özel'in 24 Mart Pazar günü mesaisi Foça'dan başlayacak. Özel, Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı'nda saat 11.00'de Foçalılara seslenecek.

Özel ardından saat 13.00'te Aliağa, 14.30'da Menemen ve saat 17.30'da da Çiğli'de halka seslenecek.

Özel, saat 16.00'da Karşıyaka'da Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde üye katılım toplantısına katılacak.

Özel'in pazar günü son durağı Bayraklı olacak. CHP Lideri, Bayraklı Belediyesi Matematik Parkı'nda iftar programına katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası