Ege Postası
Geri

CHP Lideri'nin İzmir programında flaş değişiklik

11-12-13 Mart'ta İzmir'de olacak olan CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ödemiş'te yapacağı 'Tarım-Üretici Mitingi' iptal edildi. Ege Postası'nın edindiği özel bilgiye göre, il başkanlığının Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Ödemiş'te yapmayı planladığı Tarım/Üretici mitingi Genel Sekreter, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'a takıldı. CHP Lideri'nin İzmir programında flaş değişiklik
CHP Lideri'nin İzmir programında flaş değişiklik
Haberler / Politika
8 Mart 2016 Salı 18:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu 11-12-13 Mart'ta İzmir'de bir dizi etkinliğe katılacak. Kılıçdaroğlu için il başkanlığı taslak program hazırlayıp Genel Merkez'le iletişime geçerken, flaş bir değişiklik yaşandı. Kılıçdaroğlu'nun Cumartesi saat 14.00'te Ödemiş'te yapılması planlanan 'Tarım Mitingi' programdan çıkartıldı.

İl Başkanı Alaattin Yüksel, "Miting taslak programımızdaydı. Ancak genel merkezle yaptığımız görüşmeler sonrası programdan çıkartıldı. Genel Başkanımızın mitingi yapmayı planladığımız saatte Seferihisar'daki SODEM toplantısında konuşma yapması gerekiyor. Üretici birlikleri başkanları, kooperatif başkanları ile toplantı yaptım. Daha ileri bir tarihte daha örgütlü bir miting yapmaya karar verdik." dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu cuma günü kente gelecek. Ege Genç İşadamları Derneği'nin toplantısına katılacak. Kılıçdaroğlu'nun cumartesi günü ilçe başkanlarıyla kahvaltılı toplantı yapması ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ahmet Piriştina adlı yeni arabalı vapurunun hizmete giriş törenine katılması bekleniyor. Kılıçdaroğlu cumartesi günün geri kalanında ve pazar günü Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin(SODEM) Seferihisar'daki toplantısına katılacak.


SINDIR'DAN MİTİNG TELKİNİ

Ege Postası'nın edindiği özel bilgiye göre, il başkanlığının Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Ödemiş'te yapmayı planladığı Tarım/Üretici mitingi, Genel Sekreter, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'a takıldı. 


Sındır'ın, gün içinde Genel Başkan'la İzmir mesaisi hakkında konuştuğu ve mitingin zamanlamasına dikkat çektiği öğrenildi.

Sındır'ın Genel Başkan'la görüşmesinde ülke genelinden bir çok belediye başkanının katılacağı ve yapılması aylar öncesinden belli olan SODEM toplantısının önemine dikkat çektiği, iki günlük toplantının mitingle bölünmemesinin doğru olacağını ifade ettiği belirtildi. Sındır'ın, İzmir'de yapılacak tarım mitinginin ileri bir tarihte daha organize ve kamuoyunda ses getirecek bir şekilde yapılmasının doğru olacağını dile getirdiği öğrenilirken, Kılıçdaroğlu'nun da Sındır'a hak verdiği ve mitingi programından çıkarttığı belirtildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası