Ege Postası
Geri

CHP Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik'ten mesaj var: Yürüyüşümüze başlıyoruz…

CHP İzmir Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik, "İzmirimize hizmet etme amacıyla yürüyüşümüze başlıyoruz… Tüm gücümüzle parlamento çoğunluğunu sağlamak için, 1. Bölgede en az 10 milletvekili çıkarma hedefi ile yarından itibaren hep birlikte var gücümüzle çalışmaya başlıyoruz…" dedi.
CHP Milletvekili Adayı Devrim Barış Çelik'ten mesaj var: Yürüyüşümüze başlıyoruz…
Haberler / Politika
11 Nisan 2023 Salı 22:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Türkiye 14 Mayıs'ta tarihi bir seçime gidiyor. 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi partiler seçime yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. 

Adaylar ise seçmenlerle buluşmak, hem kendilerini hem de partilerinin vaatlerini vatandaşlara anlatmak üzere saha çalışmalarına başlıyor.

Bu kapsamda CHP İzmir 1. Bölge 8. Sıra Milletvekili Adayı, CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak "Başıyoruz! Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanlığına, CHP’yi iktidara taşımak için başlıyoruz!" mesajını paylaştı.

"OMUZ VERMENİZİ BEKLİYORUZ"

Devrim Barış Çelik, "Gençlik kollarında yetiştiğimiz, dayanışmanızla PM Üyesi olduğumuz, uzun süredir de Doğu Masası Koordinatörü olarak idari görev yaptığımız CHP’de; İzmir 1. Bölge 8. Sıra Milletvekili Adayı olarak İzmirimize hizmet etme amacıyla yürüyüşümüze başlıyoruz… Tüm gücümüzle parlamento çoğunluğunu sağlamak için, 1. Bölgede en az 10 milletvekili çıkarma hedefi ile yarından itibaren hep birlikte var gücümüzle çalışmaya başlıyoruz… Ülkemizin huzuru, çocuklarımızın mutluluğu için sizden de bu çalışmalarımız için bize omuz vermenizi bekliyoruz… Unutmayalım ki bu seçimi “Birleşe Birleşe Kazanacağız”! Yolumuz açık olsun..." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası