Ege Postası
Geri

CHP, PM toplantısını erkene çekmişti... 8 ilçe açıklanacak mı'

CHP Genel Merkezi 24 Aralık'ta yapacağını duyurduğu PM toplantısını İYİ Parti ile ittifak görüşmelerinde uzlaşı sağlanması üzerine 18 Aralık tarihine çekmişti. PM’de; Bursa, Adana ve Antalya’da yarışacak isimler ile Ankara, İstanbul ve İzmir’in CHP’nin elinde olmayan ilçe adaylarının açıklanması bekleniyor. Genel Merkez, PM toplantısını erkene çekmişti...
CHP, PM toplantısını erkene çekmişti... 8 ilçe açıklanacak mı'
Haberler / Politika
14 Aralık 2018 Cuma 13:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP ve İYİ Parti arasında 30 gün süren iş birliği görüşmelerinin uzlaşıyla sonuçlanmasının ardından gözler, hem ittifakın partiler içindeki yansımalarına hem de mutabakata varılan belediyelerde hangi isimlerin aday gösterileceğine çevrildi.

İttifakın sağlanmasının hemen ardından CHP'de de trafik hızlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını belirlemek için görüşmeler yaptı. 

İSTANBUL VE ANKARA İÇİN ANKET

Kılıçdaroğlu, dün İstanbul adaylığında önce çıkan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ayrıca, aday adayları arasındaki Gürsel Tekin ile de görüştü. Milliyet gazetesinden Şevket Yaman'ın haberine göre Kılıçdaroğlu’nun İstanbul ve Ankara adaylarının belirlenmesi için yeni bir kamuoyu araştırması yapılacağını söylediği belirtildi. Kılıçdaroğlu, 24 Aralık’ta düzenleneceği duyrulan PM toplantısının tarihini de 18 Aralık’a çekti.

İZMİR'DE 8 İLÇE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

PM’de; Bursa, Adana ve Antalya’da yarışacak isimler ile Ankara, İstanbul ve İzmir’in CHP’nin elinde olmayan ilçe adaylarının açıklanması bekleniyor. İstanbul’da İmamoğlu, Ankara’da ise Mansur Yavaş’ın adaylığında sona yaklaşıldığı konuşuluyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası