Ege Postası
Geri

CHP Tire'de Şenoyar'dan alkışlanacak hareket!

CHP Tire'de İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, yardıma ihtiyacı olan ailelerin yanında oluyor. Şenoyar son olarak ilçe yöneticileriyle birlikte çalışamayacak durumda olan 3 çocuk babası Mahmut Yalçın'ın evine konuk oldu.
CHP Tire'de Şenoyar'dan alkışlanacak hareket!
Haberler / Yerel Politika
15 Nisan 2016 Cuma 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, ilçedeki vatandaşların sorunlarıyla bire bir ilgileniyor.

İlçe yöneticileriyle birlikte Tire'de yaşayan ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşları tespit eden Şenoyar ve yönetimi, ailelere ziyaretler yaparak sorunları çözümü noktasında yardımda bulunuyor.

Son olarak çalışamayacak durumda olan 3 çocuk babası Mahmut Yalçın'ın evine konuk olan Şenoyar ve beraberindeki partililer, Yalçın ailesine destek için kolları sıvadı.

Şenoyar şunları söyledi;

“İlçe başkanı,Kadın kolları başkanı ve yöneticilerle birlikte Gökçen'de kısmi felç geçirmiş olan ve çalışamaz durumda  ki Mahmut Yalçın'ın evini ziyaret ettik.Kendi vatandaşlarımızın açlık ile karşı karşıya olduğunu görmek bizleri çok üzdü.Hane halkıyla evlerinde sohbet ettik 2 kız 1 erkek çocuğu olan ailenin çok sevimli ve harika çocuklarıyla tanıştık.Sıkıntılarını dinledik tespit ettik ve gereğini yapmak için söz verdik.Bu insanlar çok onurlular hala ihtiyacımız yok diyorlar ama biz gördük ihtiyaçları var.Her zaman mazlumun yanında olan Büyükşehir belediyemizdende bu aile için taleplerimizi ileteceğiz. Konuyu Tire Belediye Başkanımız Tayfur Çiçek'e de bildireceğiz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası