Ege Postası
Geri

CHP, Valilik izni ile Atatürk Anıtı’na çelenk koydu

CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamalarının ardından farklı bir program düzenleyerek Valiliğin izni ile Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Törene, CHP İl Başkanı Metin Çelik’in yanı...
CHP, Valilik izni ile Atatürk Anıtı’na çelenk koydu
Haberler / Politika
23 Nisan 2013 Salı 12:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP Bursa İl Başkanı Metin Çelik, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamalarının ardından farklı bir program düzenleyerek Valiliğin izni ile Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.

Törene, CHP İl Başkanı Metin Çelik’in yanı sıra Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve partililer katıldı. Çelenk sunumunun ardından konuşan Metin Çelik, Türk milleti’nin, 23 Nisan 1920’de Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ‘hangi şart altında olursa olsun milli egemenlik üzerinde hiçbir vesayette tahakküm kabul edilmeyeceğini bütün dünyaya ilan ettiğini’ kaydetti.

Çelik, şunları dile getirdi: "Egemenlik Milletindir haykırışı, işgale karşı milli bir itiraz, işgalcilere karşı tekyürek direnme iradesi olarak ortaya çıkmıştır. Bu aynı zamanda modern Türkiye’nin hangi temelde şekilleneceğinin de habercisi olmuştur. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milyonların verdiği milli egemenlik mücadelesi her türlü övgünün ötesindedir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası