Ege Postası
Geri

CHP aday tanıtım toplantısında İzmir adaylarından gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara'da düzenlenen bir toplantıyla tüm belediye başkan adaylarını tanıttı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Cemil Tugay ve 30 ilçe belediye başkan adayı birlikte el ele poz verdi. Aday tanıtım toplantısının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Birlik beraberlik içinde, işimiz gücümüz İzmir diyerek çalışacağız, kazanan İzmir olacak." dedi.
CHP aday tanıtım toplantısında İzmir adaylarından gövde gösterisi
Haberler / Politika
18 Şubat 2024 Pazar 22:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bugün Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen bir toplantıyla 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde göstereceği tüm belediye başkan adaylarını tanıttı.

Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıya CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP'nin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin ve eski SHP lideri Murat Karayalçın da katıldı. Öte yandan toplantıya eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılmaması dikkat çekti.

CHP Lideri Özel'den anket ve İzmir adayları açıklaması

Özel, "81 ildeki tüm coğrafyadaki Atatürk'ün kadınlarını kızlarını CHP'de siyaset yapmaya davet ediyorum.1127 adayımızdan 196 adayımız genç. İzmir tarihi boyunca 6 kadın belediye başkan adayımız varken bugün 9 kadın adayı İzmirlilerin önüne çıkardık. İzmir'de CHP'de kadın ve genç aday sayısı çok önemli.Aday belirleme süreçleri bazı partilerde kapalı kapılar arasında oluyor. CHP'de hep böyledir ama bu dönem objektif kriterleri ve çok önemli yöntemleri benimsedik ve sürdürdük.Adaylarımızı belirlerken seçmenimizi dinledik. Örgütümüzü dinledik. Aday adaylarımızı dinledik. Sokağın sesine kulak verdik. PM üyelerimizi ve milletvekilleirmizi görevlendirdik. 3 bin anket yaptırdık. 339 bin tekil anket sonucuyla adaylarımızın belirlenmesi için çok önemli veriler elde ettik." dedi.

CHP'nin seçim bildirgesi, 3 ana başlık ve 15 bölümden oluşuyor. Bildirgede, "Birinci önceliğimiz deprem başta olmak üzere sel, heyelan, fırtına, gibi doğal afetlere karşı güvenli kentler oluşturmak" ifadesi yer alıyor.Toplu taşımanın yaygınlaştırılması, kültür-sanat faaliyetlerinde çeşitlilik sağlanması, ihalelerin canlı yayınlanması, işe alımlarda liyakatin esas alınması, yerel üreticilerin desteklenmesi ve sahipsiz hayvan sayısının artmasının önlenmesi CHP'nin bildirgesinde yer alan başlıklar arasında.

Alfabetik sıraya göre yapaılan tanıtım töreninde İzmir adayları sahneye çıktı.

İZMİR ADAYLARI SAHNEDE

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Cemil Tugay ve 30 ilçe belediye başkan adayı el ele poz verdi.

ASLANOĞLU: KAZANAN İZMİR OLACAK

Aday tanıtım toplantısının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Partimizin Ankara’da yapılan aday tanıtım törenine İzmir büyükşehir belediye başkan adayımız Dr.Cemil Tugay ve ilçe belediye başkan adaylarımızla birlikte katıldık. Birlik beraberlik içinde, işimiz gücümüz İzmir diyerek çalışacağız, kazanan İzmir olacak." dedi.

TUGAY: BİRLİK İÇİNDE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Dr. Cemil Tugay ise "Partimizin Ankara’da düzenlenen belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldık. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel öncülüğünde azimle, kararla ve ilk günkü heyecanla güçlü şehirler için çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm il ve ilçelerimizde başarıya ulaşacağız. Hep birlikte Türkiye için daha ileriye!" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası