Ege Postası
Geri

CHP adayı Sertel'den mini miting

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, seçim çalışmaları kapsamında Çiğli Evka 2 sakinleriyle Pelikan Kafe'de bir araya geldi. Sertel'i dinlemek için 200'den fazla kişi gelince, toplantı mini bir mitinge dönüştü.
CHP adayı Sertel'den mini miting
Haberler / Yerel Politika
20 Ekim 2015 Salı 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sertel'in Pelikan Kafe'deki toplantısına Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, mahalle muhtarları ve yaklaşık 200 vatandaş katıldı. Konuşmasında AK Parti'nin 13 yıllık iktidarını eleştiren CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Atila Sertel, "13 yılda kendilerine bolca para biriktirdiler. Paraları var ama itibarları yok. Halkın karşısında karşılıksız çek gibiler, sahte imzalı senet gibiler. Artık hiçbir geçerlilikleri kalmadı. Parça parça kopuyorlar ve 1 Kasım'dan sonra tamamen yok olacaklar" diye konuştu.


CHP İzmir Milletvekili Adayı Atila Sertel, önümüzdeki dönem CHP'nin ya tek başına iktidar ya da koalisyon ortaklarından olacağını belirterek şunları söyledi: 

“7 Haziran seçimlerinde baraj sorunu nedeniyle HDP'ye oy kaybedildi. HDP'nin artık baraj sorunu yaşamadığı ortada. AKP de hıza eriyen bir parti. Araştırma şirketlerinden SONAR'ın anketlerine göre AKP'nin oyu yüzde 41, ancak 7 Haziran seçimlerinden önce yüzde 47 olarak göstermişlerdi. Buna göre yine açıklanan oranın 5-6 puan altında alacağını öngörebiliriz. '400 milletvekili verin, bu sorunu huzur içinde çözelim' diyen insan, ülkeyi kan gölüne çevirdi. 7 Haziran'dan bu yana hayatını kaybeden insan sayısı 700'ü geçti. AKP kendisi gibi olamıyor. Başbakan'ın ipleri başkasının elinde. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, gölge oyunu oynayan kişinin boşluğunu dolduruyor şu anda. El ele verip topyekun mücadele ederek partimizi iktidara taşıyacağız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası