Ege Postası
Geri

CHP'de MYK sonrası ‘Muharrem İnce’ açıklaması

Yenilenen CHP Merkez Yürütme Kurulu, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK sonrası bir basın toplantısı düzenledi. Öztrak, Muharrem İnce'yle ilgili sorulara "Bizim gündemimizde milletimizin çığlığı var. 10 milyon işsiz var. Bizim gündemimizde bundan başka bir şey yok" dedi.
CHP'de MYK sonrası ‘Muharrem İnce’ açıklaması
Haberler / Politika
11 Ağustos 2020 Salı 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, yenilenen MYK’nın ilk toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Öztrak, yeni parti kurmayacağını açıklayan ama bir hareket başlatacağını açıklayan Muharrem İnce’yle ilgili sorulara şu yanıtı verdi: Bizim gündemimizde milletimizin çığlığı var. 10 milyon işsiz var. Bizim gündemimizde bundan başka bir şey yok. Milletimizin boş buzdolabı, boş tenceresi var.

Faik Öztrak, MYK’da bazı genel başkan yardımcılıklarının kaldırılmasıyla ilgili olarak da “Daha etkili çalışmak için ortaya çıkan bir yapıdır. CHP kararlı iktidar yürüyüşünü bu kadrolarla gerçekleştirecektir” dedi. (SÖZCÜ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası