Ege Postası
Geri

CHP'de flaş gelişme... Selin Sayek Böke genel başkan adayı mı'

Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce üzerinden yürütülen kurultay tartışmalarında flaş bir gelişme yaşandı. CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, "Kurultay'da Selin Sayek Böke'nin adaylığını düşünüyoruz" dedi... CHP'de flaş gelişme...
CHP'de flaş gelişme... Selin Sayek Böke genel başkan adayı mı'
Haberler / Politika
19 Temmuz 2018 Perşembe 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP'de Selin Sayek Böke, İlhan Cihaner ve Ali Şeker gibi milletvekillerinin oluşturduğu, 'Gelecek İçin Biz' adlı grup da olağanüstü kurultay için çağrı yaptı. Ali Şeker telefonla bağlandığı televizyon programında Muharrem İnce'yi desteklemek yerine Selin Sayek Böke'yi aday çıkarmak istediklerini söyledi.

Yol TV'de yayınlanan Güne Bakış programına telefon ile bağlanan CHP Milletvekili Ali Şeker kurultaya yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Sunucu Berfin Güzel'in "Siz de Muharrem İnce'yi mi desteklemeyi düşünüyorsunuz yoksa bir aday çıkarma planınız var mı'" sorusu üzerine Şeker, Böke'yi aday göstereceklerini söyledi. 

Şeker, "Biz Selin Sayek Böke'nin adaylığını isteyen, düşünen arkadaşlarız. Ve bu sadece saydığımız dört milletvekili arkadaşla sınırlı değil. Bir çok kurultay delegesinin bu yönde talepleri var. Ancak bu süreçte durum nasıl olur, Selin Hanım bu konuda ikna olur mu onu zaman gösterecek. Bu kurultay imza günü 15 günün arkasından 45 günlük bir süre var. Yaklaşık iki aylık bir dönem. Bu süreç içerisinde nasıl bir gelişme olur bilmiyoruz ama bizim fikrimiz daha çok Selin Hanım'ın aday olması yönünde."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası